- Konuyu Başlatan
10w60 yag kullanirsam yag yakma veya ekzozdan duman atma sorunu ortadan kalkar mi hocam?10w60 yağ kullan daimi olarakta kontrol et yağını. bi kaç yıl kullanırsın bence
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10w60 yag kullanirsam yag yakma veya ekzozdan duman atma sorunu ortadan kalkar mi hocam?10w60 yağ kullan daimi olarakta kontrol et yağını. bi kaç yıl kullanırsın bence
10w60 yag kullanirsam yag yakma veya ekzozdan duman atma sorunu ortadan kalkar mi hocam?
Tesekkur ederim guzel bilgiler icinbi ihtimal azalabilir.kesin bişi yok
Muhtemelen sizinki gibi bir durumdayim bende. Bogaz kelebeginden yag atmiyor ama bogaz kelebegi yaglaniyor. Bu gun peceteyle az bi kenarlarini silim dedim. Pecete siyah oldu ve yagli gibiydi. Bogazdan yag atip egzoza damlatma yapmiyor. Ufleme de yok motorda suanda. Tek sorun yag yakmam. Yukaridaki yorumlarda arkadas 10w60 yag kullan dedi onu uygulayacam. Bir muddet binerim parami toplayip yaptiririm.Furkan bir müddet kullabilirsin ama ilerde motor yağ içinde kalcak. benim araba boğaz kelebeğinden yağı atıyordu, yağ eksoza damlıyordu ve duman çıkıyordu kaputtan resmen. bazen araba yancak diye korkuyordum o şekilde motor yaptırdım. Yoksa gitmesi filan iyiydi sıkıntı yoktu.
Yapman gereken dediğim olay başına gelene kadar arabana bin bu süre içinde de motor yaptırma parasını ayarla güzel bir servis bul motoru sıfırla. Yada arızasını söyle alıcısını bulursan sat arabanı hani uğraşamam dersen
Egzozdaki dumani kesti mi acaba ?Kardeşim motordaki yağlari karistirman pek sağlikli deil bence benmde astrada yağ yakma sorunu vardi mobil1 in yağ yakan arabalar icin cikardigi 10w60 yağ var o yakmayi biraz azaltmişti ondan kullanmani tavsiye ederim.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gaza yüklenince beyaz duman atiyordu onu kesti benm arabam 3 bin kmde 1 litre yağ eksiltiyordu yaği kullanmaya başlayinca komple kesmedi ama azaltti 3 bin kmde 1 litre ekliyosan 4 bin kmye cikardi.Egzozdaki dumani kesti mi acaba ?
Birde ne kadar sureligine yag yakmayi kesti?