ya bi laf vardır
acıma yetime döner koyar d tüne
Yok bundan bundan vereceğim odunu imansıza....:sopa::sopa:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya bi laf vardır
acıma yetime döner koyar d tüne
ha diyince conta yanmaz,fakat hararet devamlı 100 e gelipte fan acıp düşüresiye felan falan derken tüm yaz o hararet 100de contayı yakar,çünkü göstergede 100 derece olan su 110-118 derecelere cıkıyor sonucta yüksek ısı,conta git gide kavrulurda kavrulur zaten vectralar o yüzden conta yakıyor devamlı.Orjinal radyatör ile hararet 90 ı geçmez,conta problemide olmaz Bende sık sık sanayiye gitme taraftarı değilim,girince cidden başka bişey cıkarıo bu ustalar yağ gecen yıl mayısta değişti bakalım kısmet ne zmana
evet aynen benim araçta da oldu üst hortumun şişmesinde ve su kaçağından şüpheleniyorduk zaten açtık baktık conta yanıkmış ama ben de uzun süre o şekilde sürdüm bi sıkıntı yaşamadım. triger değiştirirken arada kaynattık işçilik ucuza geldi
:rakir::rakir::rakir::rakir: Ya ben Radyatör söktürdüm komple temizlettim, termostat değiştirdim, devri daim değişti, hava filitresi, polen filitresi, benzin filitresi, yağ ve filitresi,triger set olarak değiştirdim. Conta da değişti antifiriz kondu mis gibi oldu.
Komple bir bakımdan geçirdim ve sanırım epey gider bu şekilde.