Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bagaja bass+amfi+kapasitör yeterli orjinal tesisatla oynamanı tavsiye etmem. yalnız tesisat kablolarını kaliteli seç,ses kalitesi tesisat kadar bunların bağlı olduğu kablolarlada alakalı olduğunu unutma.
Eğer amaç sadece bass sesiyse teyp arkasına donusturucu ve 30 cm woofer anfı ısını gorur.
Ama ben kalıtelı muzık ıstıyorum dıyorsan
Kapılardakı kolonları Mıd-bass la degıstırmenı arka kapılara 13 cm yerıne 16 cm takımanı (bı sorun cıkmıyor takılabılıyor yerı var)
onları ayrı 1 anfıye baglamanı
ayrıca 30 cm guzel bı woofer ve saglam bı anfıyle cok kalıtelı bı ses alabılırsın
Kendı aracımda oyle
Marka olarak kapılarda
JBL ve JL audıo onerırım.
Anfı olarak kesınlıkle JBL
woofer olaraksa Kıcker yada Son zamanların en moda mazemesı olarak DD onerırım
16cm orion mid tiz
13 cm Mbquart componentler
38cm JL bass
JL 6 kanal anfi
bagaj kaputu ve kapı içi yalıtım
Audioson kablolar.
Mitsubishi coltta orj. teyp ile yıkııcı derecede akustige sahip bir ses vardı ama corsada aynı verimi alamadık :/
ben bass sesi sevmiyorum , müzigin bütünen akıcı ve güzel çalmasını istiyorum ama orta konsoluda bozmayı hiç sevmiyorum. Simdi soruma geri dönücek olursak , buna benzer uygulamayla çok iyi performans alan kimse var mı? )
Bende poloda ne yaptıysam guzel bi ses alamamıstım orjial teyp ile.. Polonun konsoldakı teyb corsa gibi buyuk oldugu için normal ebatlarda teyp takıp göruntuyu bozmamak ıcın çareyi double din takmakta buldum..