Çorludan Astra H 1.7 CDTI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toGah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun kazasız belasız. 1.7 cdti nin bu kasada olduğunu bilmiyordum. tüketim değerleri nasıl acaba ?

saolun.

1.7 cdti 2004 yılında tr ye gelen ilk dizel partide geldiler, sanırım 50 tane kadar var tr de. yanlışım varsa düzeltirler..

astra h lar hantalmış galiba..:)

hamza hayırlı olsun sana corsa alacaktık :)

ne kadara mal oldu kaç binde vuruk çarık herhangi birşeyi varmı???

ırmcherler ne zaman geliyorrrr

Allah kaza bela vermesin

astra kısmet oldu :)

4-5 parca boyası var ama genel olarak temiz araç bi sıkıntısı yok. şuanda..

corsa düşünürken astra alınca bütceyi fazla aştık. o yüzden biraz bütceyi toparlayana kadar beklice artık tuning işlerine..

hayirli olsun Hamza güle güle kullan. vectraya da cok emek vermistin hadi bakalim sira astrada.

Hamza hayırlı olsun tekrardan, kısmet falan ama güzel denk geldi ideal motor. Kazasız belasız iyi günlerde bin ;)

1.7cdti 100hp miymiş?

hayırlı olsun araç kaç binde? Biraz yorgun gördüm gibi.. Ama bunların fiyatlar inanılmaz uygundu.. vectra'dan sonra uçuyorum sanma sakın :D

hayirli olsun Hamza güle güle kullan. vectraya da cok emek vermistin hadi bakalim sira astrada.
saol abi.. inşallah iyi olur :)

Hamza hayırlı olsun tekrardan, kısmet falan ama güzel denk geldi ideal motor. Kazasız belasız iyi günlerde bin ;)

ewt denk geldi :) memnun kalırız inşallah

1.7cdti 100hp miymiş?

hayırlı olsun araç kaç binde? Biraz yorgun gördüm gibi.. Ama bunların fiyatlar inanılmaz uygundu.. vectra'dan sonra uçuyorum sanma sakın :D

uygun fiyatları 133binde tabi bence 500binden 133 e çekilmişte olabilir :D

Geri