Çorludan Corsa 1.7Dti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toGah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O egzos kazanını da iptal ettirip yaptırmalısın ucu ;) Sisli ızgaraların çıkması çok ankarada,gm yaparım hepsini diyosan 350 felan rahat.

O egzos kazanını da iptal ettirip yaptırmalısın ucu ;) Sisli ızgaraların çıkması çok ankarada,gm yaparım hepsini diyosan 350 felan rahat.

kafamı karıştırdınız bea :)

1 egzos ucu
1 yazılım
1 sisli ön ızgara 2 sis lambası
içeride sis lambasını açacak tertibat tesisat mevcut mu peki? açma kapama düğmesi?

:) gencim olm ben siziin gibi cebimden 10 tane çıkarırırım :rakir::rakir::rakir::rakir:

egzos ucu taktırmaya değil genelde son susturucu takmaya alışığım, uç olunca sanki çakma gibi geliyor.

Duz boru yaparsan cakma mi olacak :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

çakma olacak sanırım

Uc takmak ne zamandan beri cakma merak ediyorum, A5 vardi krom egzos ucuna serviste 180 euro para verdim. Cogu marka model de uc opsiyonu var.

Uc takmak ne zamandan beri cakma merak ediyorum, A5 vardi krom egzos ucuna serviste 180 euro para verdim. Cogu marka model de uc opsiyonu var.

sende bizi bebe yaptın önceki aracımda

aşağıdakinden kullandım. o yüzden bana göre çakma

images

img0112d.jpg

sende bizi bebe yaptın önceki aracımda

aşağıdakinden kullandım. o yüzden bana göre çakma

images

img0112d.jpg

Bebelikle ne alakasi var ?
Bende de su an opc (remus) susturucu var, egzos mu kapistiricaz ?

:) kapıştıralım bana göre uç çakma sana göre değil, herkesin kendi görüşü üstelemenin faydası yok.

Tesisat büyük ihtimal vardır. röle,sigorta,far ve ızgara lazım. bi de far düğmesi :D

Geri