- Konuyu Başlatan
Tüm yardımlarınız ve yorumlarınız için sizlere çok teşekkür ederim Beyler;
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sizin o arkadaslarınızı bilmem ama opel'in mühendislerine güvenin...
kullanım için yaptıgınız açıklamaya katılıyorum ve nişantası yokuslarının dikliğine...öncelikle hayırlı olsun.
1.2 corsa kullanmış biri olarak burada yazan arkadaşların çoğundan daha fazla tecrübeye sahip biriyim. Evim nişantaşında olduğu için sürekli yokuş çıkmak zorunda kaldığımdan yokuşlarda çekmeme olayına ilişkin bazı yorumların doğru olmadığını söylemek durumundayım. Yokuşa bağlı olarak özellikle de klima açıkken çekmeme durumu olabiliyor, ayrıca otomatik viteste çıkarken gaza yüklenince aracın vitesi 2 ye atması sebebiyle bazen yokuş ortasında gaz yememe sorunu yaşanabiliyor.
Bunların basit bir çözümü var, dik bir yokuşa geldiğinizde manuel vitese alıp yavaş yavaş çıkın, bu kadar basit. Veya otomatik vitesle çıkamadığınızı hissettiğiniz anda manuele atın.
yani kısacası evet yokuşlar bazen sorun olabiliyor ama bunu biraz tecrübe edindikten sonra kolaylıkla aşabiliyorsunuz.
Bu arada yokuşlarda nasıl çekmez diyen arkadaşlara 1.2 ile benim oturduğum ve kullandığım yollarda bir tur atmalarını tavsiye ediyorum, nasıl çekmezmiş görürler.
Ama son derece keyifli ve bence yakıt tüketimi makul bir araç. Tekrar hayırlı olsun
çekmiyor derken ne anlatmaya çalıştığınızı inanın anlayamıyorum.
yani bazı yokuşları çıkamıyor musunuz? inip başka bir yoldan mı gidiyorusunuz?