corsa 1.2 lpg

çok araştırdım. kimi 1.2 araçlar için performansı çok etkilemez takılır diyo. kimi kesinlikle takılmamalı diyo. ne yapacağımı şaşırdım

Sonuçta 85 hp'lik araba fazla etkileyeceğini sanmıyorum. Eski aracım 1.4 80 ps idi Lovato taktırdık performans kaybını sadece yokuşlarda (5 kişi + bagaj) hissettik haricinde pek sıkıntısı olmadı. Servise bakımdan bakıma gittim. Kusursuz bir montajla aracınızı sıkıntısız kullanırsınız diye düşünüyorum..

Son düzenleme:
yahu bu lpg'de performans düşer araba eşşek olur diyenler hayatlarında kaç defa lpg'li araç kullandılar merak konusu.
afr ayarı düzgün kusursuz bir montajda 5 kişi tam dolu bagaj harici normal bir kullanıcı performans kaybını neredeyse anlayamaz. amaç ekonomi ise lpg 1.0 motor bile araca takılır...

Ortalık lpg' li 1.0, 1.2, 1.3 motorlu araçlarlarla dolu, şehiriçi motosikletin yaktığı gibi yakıyor :). Öyle performans düşüşü felan yok ki ayarla artıran bile var. BRC, Zavoli gibi kaliteli markaları tercih edin.

1,2 arabadan ne performans alıcan ki lpg düşürür mü düşürmez mi diyorsunuz...

Marka hiç onemli degil yeter ki montajı ve ayarı guzel yapılsın...

Ben 1,2 easytronic kullanıcısıyım tüp taktırdım benzin ile hiç bir farkı yok yakıt 200 kuruş civarında şuan

Ben 1,2 easytronic kullanıcısıyım tüp taktırdım benzin ile hiç bir farkı yok yakıt 200 kuruş civarında şuan

Daha sakin kullanımla o değerde düşer.gerçi LPG fiyatlarına bağlı,2.1 olan LPG fiyatıyla 17 Kuruş yakıldığını gördüm.

Performansı çok etkilemez gönül rahatlığıyla taktır. Ama biraz pahalı olsun başın ağrımasın. Zaten tüp 1-2 seneye kendini amorti eder. Bide usta çok önemli. Opel için lavota marka tüpü öneriyorlar. Brc zaten belli.

Son düzenleme:
valla hocam aracı 5 şubatta aldım benzinliydi. 1,2 easytronic. aldığım gün lpg taktırdım (atiker) şuan çok memnunum. ve elazığda ş.içi 9 litre tüketti.. hemen taktır. markaya karışmam ben taktırdığım elemana 2 aracımı daha taktırmıştım ikisindede ilk ayara dahi gitmedim markayla alakası yok önemli olan işçilik ve tabikide şans... :bir:

Geri