corsa 1.3 90 mı yoksa yaris 1.4 90 mı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan balkay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kocaman corolla ile aurise koydugu motoru ufacık yarise koyarsa tabi performans olarak yeterince tatmin eder.Bence toyotada kalite ve sağlamlık açısından zayif.

şekil olarak yarisler bence tam bayan otomobili küçük parkı kolay vb... sırf o iç konsolu için bence alınmaz nefret ediyorum ortaya hizalı gösterge paneli kumanda tablosu olan araçlardan...

tabiki de corsa.

:good: :good: :good: AYNEN KATILIYORUM

arkadaşım aynı problem bendede var adam illada yaris dio yhaa bide en düşük modeli arkdaşlar araba tek kelimeyle iğrenç o farlar fln hele o kaput nerdeyse kapıdan daha küçükve adam yakıt konusunda diookifull bir depo ile 1200 km yi geçermiş adama 1 hafta güldüm yhaa

Motor-performans dersen ''yaris'' derim....

İç mekan dersen ''corsa'' derim...

Dış görünüş dersen ''Hiçbiri'' derim...

yarisin turbosu warmı sonra hangisinin torku daha fazla bunlar önemli kriterler ama malzeme ve işcilikte tabiyki opel

Kocaman corolla ile aurise koydugu motoru ufacık yarise koyarsa tabi performans olarak yeterince tatmin eder.Bence toyotada kalite ve sağlamlık açısından zayif.

kalite ve sağlamlık açısından zayıf; bi toyota için söylenecek en son şeyler :D

tip olarak corsa c daha iyi ama bi tarafta da toyota var, zor bişey :D

yaris performans olarak daha iyi olur gibi geliyo bana

kalite ve sağlamlık açısından zayıf; bi toyota için söylenecek en son şeyler :D

tip olarak corsa c daha iyi ama bi tarafta da toyota var, zor bişey :D

yaris performans olarak daha iyi olur gibi geliyo bana

kalite ve sağlamlık konusunda dediklerine katılıyorum. özellikle motorların kalitesi ve sağlamlığı. tartışılmazdır benim için.

ya bırakın anketleride şöyle 2.el piyasasına bakın.yarisler bizim buralarda vitrine bile çıkamazlar utançlarından dolayı.
nedense tutulmadı buralarda.
buda şu demektir.
corsa forever....

Geri