Corsa 1.3 CDTI Abartı Egzostla ilgili bir sorum olacak??

Bu da corsa nın egsoz son susturuculu krom ucuymuş... Bundan yokmu şimdi bizde? Bunu mu çıkarmışlar ? Sistemi anlayamadım. :D

20101632cgx.jpg

20101632cgx.jpg

Son susturucu ne ki şimdi hocam? Bu üstteki resimdekinden vardır değil mi ben de? Yoksa bunu çıkarıp mı takmışlar Abartı denen şeyi. Bu modifiye işi kafamı karıştırdı iyice :D

Arkadaşlar bende bu konuyu çok merak ediyorum.Fakat arabalarında son susturucu veya egzos sistemi olum geçen çok arkadaş var konuları aratırsanız bulacaksınız... Bu sitede de var...

hocam o abartı değil ABART olarak geçen bir terim.

Nasıl bari dizelde o eksozla ses alabiliyormusun?

ABART bir marka bildiğim kadarıyla. Fakat benim bu egsoz abartmı bilmiyorum. Bakacağım eğilip bi. Ama şunu söyleyim güzel bi ses var. Ne çok abartılı ne az. Hoşuma gidiyor açıkcası. Belli devirlerde oluyor zaten. Her devirde değil. Bunun ne olduğunu bildiğim yok yani. resimden anlayabilirseniz bilen arkadaşlar baksınlar memnun olurum. :D

Ya ABARTH işte. Abartmayalım :D Böyle hatta dilini dişlerinin arasına alıpda söylersin ya ondan işte. Abavft gibi bişey :D Yani bendeki ABARTH mı onu bilmiyorum. Nasıl anlarız arkadaşlar?

Bunun hiç bir zararı olmuyor değil mi arkadaşlar?

egzoz böyleyse sende katalizörde yoktur hocam

Ben dün bi baktım altından 10-12 cm lik cm lik birşey kaynatmışlar arkadaşlar. Abart degil bu herhalde.... Küçük bişey birde kaynatmışlar...

Geri