Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ghostbuster' Alıntı:Evet sevgili kardeşim bendende aynısı var easytronic aracım sehir ici 650 sehirdısı 750 anca kyapabiliyorum bu degerler normal bu araçlar icin bu 950 km yapan arkadası tebrik ederim herlade he p90 la 5. viteste gitti valla 100 km fazla yol yapacagım diye surüş keyfimden vazgecemiyorum otobana cıktımmıda 90 gitmek ölüm geliyor 140-160 arası seyrediyorum 700 km yi gecemedim daha depoyla
ssahin' Alıntı:bu değer benim hiç kasmadan normal sürüşle elde ettiğim bir değer.bunun içinde ani hızlanmalar,arada klima kullanımı ve otobanda var.daha dikkatli bir kullanımla sanırım 1000 km üzerini rahat yaparım.sanırım senin aracın yeni olmasından dolayı yakıt tüketimin böyle.10.000 devirince normale dönersin sanırım
oziman' Alıntı:benim araçta ta aynısı arşivci benim araçta opel corsa 1,3 cdti.su an 2500 km de ve 650 -675(taş çatlasın)km gidiyor bende araştırdım ilk 7500-10000'i devirince bu oran artıyormuş (bu söylediklerim tabiki şehir içi)bakalım zaman arttıkça görecegiz bakalım neler olucak saygılar....