Sayın Mehmet bey konuyu araştırırken sizin bu cevabınıza denk geldim. Benimde aynı sorunum var malesef.Kocaeli de yetkli serviste(ek-can )aynı şeyi bana söylediler volantınızda sorun var biraz idare eder dediler .Fakat ne kadar olur dediğim de en az 1.200 tl yi bulur dediler işcilikle beraber.Benim 2009 CORSA 1.3 DİZEL aracım parçaları nerden nasıl bulabilirim ben Düzcede yaşıyorum burda servis iyi değil acaba burdaki servisten parçaları listelesem nasıl bulacağım bilmiyorum.Arabalar konusun da çok fazla bilgim yok bayan oluncada bana çok fazla anlatmıyorlar .Bana bu konularda bilgi verirseniz sevinirim. Saygılar.....
Özden Hanım merhabalar;
www.opelparcaci.com adresindeki irtibat bilgilerini alın. Telefondan Sedat Beyi isteyin ve durumu açıklayın, kendisi size en doğru uygun parçayı gönderecektir. Servisin 1200 demesine bakmayın, açınca o rakam 2000tl yi geçer. ,kendileri de İstanbul'da servis vermektedir aslen, boşluğunuz varsa onu da değerlendirin. Yoksa oradaki ustanın bilgisine insafına kalırsınız. Bayan olarak yetkili servis de güzel tercih bu yüzden.