Corsa 1.3cdti almayı düşünüyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan foz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

foz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım.

corsa 1.3cdti 2004 model van almayı düşünüyorum. baktığım araçlarda camları ve koltukları ruhsata işlenmiş şekilde hususi olarak düşünüyorum ve birkaç araç buldum km'leri 100-120 bin civarında. bu konu hakkındaki bilgi ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Aynı aracın 2006 modelini kullanıyorum fakat benim aracım kamyonet olarak geçmekte.

Konfor = 0. Aracın tek eksisi bu bence. Yakıtı üzmez, seri ve dayanıklıdır.
Ayrıca aracın vergisi muadillerine göre fazla ve ne yazık ki her yıl muayene zorunluluğu vardır.

Forum Kurallarımız
Amaç: Opel Markasının Kalitesi ve Güvenine paralel şekilde Elit ve Seçkin bir yapıyla, her alanda kurallara uyan aktiviteler yapıp gayriresmilikten uzak olarak Tüm Opel Severler arasında yardımlaşmak...

01- opelim.net'e üye olan kullanıcıların kayıt olurken verdikleri e-mail adreslerinde mutlaka ad ve soyad geçmesi gerekmektedir. Aksi takdirde üyelikleri iptal edilecektir. Daha sonradan e-mail düzenlemesi yapan kullanıcılar, eğer e-mail adresleri belirtilen kritere uymuyorsa üyeliği silinecektir... opelim.net'e üye olan kullanıcılar, kendini ÜYE ARŞİVİ başlığı altında tanıtmak zorundadır. Aksi takdirde açtığı konular ve mesajlar silinecek gerekirse kullanıcıya uyarı verilecektir. Forumda yazılan mesajlardan, tamamen mesaj sahibi sorumludur. Şahısların yazdıkları mesaj ve yorumlardan dolayı www.opelim.net hiçbir sorumluluk kabul etmez.

Geri