corsa 1.7 dti arka emniyet kemeri ve muayene

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zafzaf00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zafzaf00

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama yanlışsa taşınabilir...
2 aydır ruhsatsız geziyorum. mesai saatlerinde şirket arabası olduğundan çevirme olmuyor akşam ve hsonlarıda kendi arabamı kullanıyorum ama geçende polis çevirdi ruhsatım yok dedim samimi olunca sağolsun yolladı ama artık çıkartmak için acele edeceğim fakat problem şu tekrar muayene yaptırmak gerekiyormuş...
aracın eksiklerini tamamlamak için bu güne kadar yaptıramadım ama bugün bi baktım arabada (corsa 1.7 dti vandan çevrilme koltuklu camlı tek kapı ve ruhsatta hususi yazıyor) arkada emniyet kemerleri yok. tuvturkun sitesinde kusurlar tablosunda
http://www.tuvturk.com.tr/kontrolnoktalari.pdf
9. maddede "Emniyet kemerlerinin aracın orjinal fabrika çıkışındaki gibi tam olduğundan ve çalışır durumda olduğundan emin olunuz" yazıyor.
bu nedenle aracın orjinalinde arkada koltuk olmadığından haliyle kemerde yok. bu durumda olupta (özellikle sonradan koltuk takılan arkada emniyet kemeri olmayan) muayeneden geçen varmı. yoksa sanayiden çıkma alıp kendim taksammı çok uğraştırırmı...

sağol Cengiz. Adama mesaj attım bunlar karından saran kemer galiba. boydan kemer sordum bakalım varmı. resimdekileri pek boydana benzetemedim. ben arkaya 2 boy birde belden kemer alacam herhalde. ruhsatta kaç kişilik yazıyo acaba. fotokopisine bakmak lazım. 4 kişi ise orta koltuğa gerekmez:)

zafer abi ben corsa b nin emniyet kemerini taktırdım 100 liraya köşede yerleri var zaten bide stepnenin kapağının üzerinde küçük bi delik açıp tokasınıda oraya montelettim dört dörtlük oldu muayenede kontrol ettiler (emniyet kemeri ağır kusur )sorunsuz geçtim .2 tane emniyet kemeri yetiyo

sağol Mahmut. modacarda gördüm bende 15 tl ye satıyorlar adedini ama gidip yerlerinde göreceğim. bakalım takılacak gibimi yoksa şu minibüslerdeki gibi belden sarmamı öyleyse olmaz. muayenede ağır kusur olduğunu tahmin ettim sayendede emin oldum...

minibüslerdeki gibi bende baktım çok dandik .

Allahtan Benimkinde Var Kemerlerde Bide Onla Ugraşmıycam :)

alper senin muayene ne zaman senin xenonlara problem çıkarmazlar umarım. ben c3 üde ağustos gibi götürecem. orjinalleride eski sahibinden alıcam bi ara dursun bi kenarda zorluk çıkarırlarsa değişecez:( kaput fatoş güzel olmuş şeffaf kaput haa:)

agustosta abi benim muayene.zaten komple sökcem herşeyi ugraşamam tüvtürkle flan.satamazsam tabii ozaman kadar.abi bu arada senin 1.7 noldu ya bakımını yaptırttınmı ??
Photoşop çalışıyorum abi evde napiim iş yok Güç Yok :).

benim sol arka sis kırıktı onu yaptırırken yağıda değiştirdim. filtreleri zaten kendim değişmiştim daha ucuza maloldu. malum ekonomik kriz:) şimdi demin baktım sis gene sönmüş ampül gitti herhalde tamponu sökecez gene:) kendim yapıcam. benim c3 ün muayene ağustosta. bence sen o şekil git zaten esenyurtta uzakta değil. problem çıkarırlarsa 1 ay süren var. sırasız önden alıyorlar tekrarda.
benim corsanın ruhsat kayıp yoksa oda aralıkta idi. geziyoz bakalım. çevirmede salıyolar sağolsunlar. akşamda c3 le çıkıyom çıkınca zaten.fatoşu ilerletince bence reklam sektöründe iş ara parası iyi eleman arayanda çok oluyo. devamlı mülakatlara git. mülakatlarda rahat ol açık ol istediğin parayı ve şartları baştan söyle açık olunca şansın artıyo. onların sana ihtiyacı olduğuna ikna et. e zaten pazarlama eğitimide almışın. iş konusunda bol şanslar ama ne kadar çok başvuru yaparsan o kadar iyi. Ame evde oturma bende o dönemi bilirim.

Geri