corsa 1.7 dti arka emniyet kemeri ve muayene

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zafzaf00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Alper tüvtürkün sitede arka koltuklar için proje falan yazıyor. sende varmı benim çalınanın vardı ama bunun yok gümlemeyelim. bunu konu olarakta açayım bakayım 1.7 ciler e sormuşlarmı proje falan...

mahmut bugün sanayi yi çıkmacılar dahil dolaştım ama kemer bulamadım. 50 tl işçilik istiyo bi usta ama açıkca diyorki bunlar kazada tutmaz göstermelik olur. bakalım arıyorum hala:) bu arada senin arkada 3lü koltuk yokmu bu nedenle 3 lü taktırman gerekirmiydi acaba. 2 yi yeterli gördülermi yoksa senin araç ruhsatta 4 kişimi gözüküyor. benimki 5 kişi gözüktüğünden arkaya 3 kemermi taktıracağım acaba? 1.7 dti yada arkaya koltuk taktırıp muayene yaptıranlar yazarsa sevinirim...

Alper tüvtürkün sitede arka koltuklar için proje falan yazıyor. sende varmı benim çalınanın vardı ama bunun yok gümlemeyelim. bunu konu olarakta açayım bakayım 1.7 ciler e sormuşlarmı proje falan...
Bende Faturası Dahil Herşeyi projesi falan Hepsi Mevcut abi.isterlermi bilmiyorum.

Benim araç combo 2003 1.7 dti.Arka koltuklar sonradan takılmış ve kemerleri yok.Cam açma hikayesi yani.Ocak ayında muayene oldum.Ama hiçbir problem çıkmadı geçtim:cool:.Muayene yaptırdığım il IĞDIR .Tüvtürk harhangi bir şey demedi araca.Aksine çok güzel bir araba dediler.Nazar değmesin.Şansını dene derim .VEya Iğdır'a gel.:)

Bu arada arkadaşlar benim arabayı 100 beygir yaptırmanın en kısa yolu nedir?Bana yakın iyi bir yer tavsiye edermisiniz.Yaz Yatağan Kış Ağrı'dayım.

mehmet gazihanı ığdıra yada ağrıya davet et bi kuzu çevir yeter:) aracın 100 bg:)
Alper bugün check up a odaka gittim. ordaki biride götürmüş aracını 1.7 dti kemersiz geçmiş :) proje falanda sormuyorlar telefonda konuştum. hususi yazması yetermiş... bakalım haftaya gideceğiz sanırım. odak turbo hortumuna 200 tl fiyat çekti burdaki sızdırmadan ve bir kaç yağ kaçağından muayeneden geçemezsin dedi. artık gidince göreceğiz:)

mehmet gazihanı ığdıra yada ağrıya davet et bi kuzu çevir yeter:) aracın 100 bg:)
Alper bugün check up a odaka gittim. ordaki biride götürmüş aracını 1.7 dti kemersiz geçmiş :) proje falanda sormuyorlar telefonda konuştum. hususi yazması yetermiş... bakalım haftaya gideceğiz sanırım. odak turbo hortumuna 200 tl fiyat çekti burdaki sızdırmadan ve bir kaç yağ kaçağından muayeneden geçemezsin dedi. artık gidince göreceğiz:)
Abi Arabanın MAsraflarını senmi karşılıyosun Yoksa Şirketmi ??

şirket karşılıyor Alper ama bende bir kısmını çaktırmadan karşılıyorum. çünki patron babam gibi öyle kurumsal bi olayımız yok anlayacağın:) o yüzden çoğu işini kendim yapıyom masraf olmasın şirkete diye.
bu arada check up sonucunun formunu bana vermediler. opel türkiyeye şikayet ettim. sanki orda yaptırmam mecburi gibi formu vermediler. acelede işim olduğundan üstelemedim. bakalım opel Türkiye bu duruma ne cevap verecek:)
toplamda 1700 tl çıkardılar vakum bilmemnesi turbo hortumu aks körükleri sol motor kulağı direksiyon kutusu sıvı conta yağ değişimi (yağ değişimi için bile indirimle 130 tl civarı yazmışlar ben 4 lt gm yağı 35 e almıştım) gerisini unuttum. farlarda değişmeli imiş yukarı kalkmıyor far motoru çalışıyo vızıldıyo ama farlar aşağı bakıyo. adam önden darbe almış farlar değişecek dedi yaa. adamlar tam yolmalık.

Son düzenleme:
bir kuzuya 100 beygir iyi pazarlık .beklerim gelsin mehmet abi.

Geri