Eyvallah Abicim Sağolasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende Faturası Dahil Herşeyi projesi falan Hepsi Mevcut abi.isterlermi bilmiyorum.Alper tüvtürkün sitede arka koltuklar için proje falan yazıyor. sende varmı benim çalınanın vardı ama bunun yok gümlemeyelim. bunu konu olarakta açayım bakayım 1.7 ciler e sormuşlarmı proje falan...
Abi Arabanın MAsraflarını senmi karşılıyosun Yoksa Şirketmi ??mehmet gazihanı ığdıra yada ağrıya davet et bi kuzu çevir yeter aracın 100 bg
Alper bugün check up a odaka gittim. ordaki biride götürmüş aracını 1.7 dti kemersiz geçmiş proje falanda sormuyorlar telefonda konuştum. hususi yazması yetermiş... bakalım haftaya gideceğiz sanırım. odak turbo hortumuna 200 tl fiyat çekti burdaki sızdırmadan ve bir kaç yağ kaçağından muayeneden geçemezsin dedi. artık gidince göreceğiz
mehmet gazihanı ığdıra yada ağrıya davet et bi kuzu çevir yeter aracın 100 bg
bir kuzuya 100 beygir iyi pazarlık .beklerim gelsin mehmet abi.Alper bugün check up a odaka gittim. ordaki biride götürmüş aracını 1.7 dti kemersiz geçmiş proje falanda sormuyorlar telefonda konuştum. hususi yazması yetermiş... bakalım haftaya gideceğiz sanırım. odak turbo hortumuna 200 tl fiyat çekti burdaki sızdırmadan ve bir kaç yağ kaçağından muayeneden geçemezsin dedi. artık gidince göreceğiz