Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vala hocam motor da 5000 TL falan diye tahmin ediyorum, emin değilim ama yeni motorda motor no falan değişecek, ondan daha fazla uğraştırır gibi geliyor bana...
vallahi sitede bir arkadaş arkadan kazalı bir dti motoru satıyordu yanılmıyorsam,bir araştır istersen,herşeyiyle komple o fiyatlara alırsan çok karlı çıkarsın,turbo pompa,beyin vesaire bulunur hemde elinde
Aslında buraya yazmam da gerekirdi. Motor yapıldı, maliyeti toplamda 2900 tuttu. Yetkili servis gibi bir serviste faturalı yapıldı.
Şimdilik 3 hafta kadar oldu, az bi su eksiltme (2 haftada çizgiden 5-6 mm kadar) ve az da yağ eksiltme haricinde sıkıntısı yok gibi (yeni motorda normal deniyor) ama ilk aldığım gibi rahat binemiyorum (psikolojik olarak) 2 günde bir yağ su kontrolü yapıyorum. Motora yüklenmiyorum falan... Normal seslerdir belki ama motordan gelen bazı seslerden bile kıllanıyorum bazen.