aynı sorun bendede var...zekiyle iletişim halindeyim...
map değişti...bugün antalyadan manavgat a gittim dönüşte başladık...lamba lamba lamba...şimdide 0400 egr idi zannedersem ...
ne olcak bu iş anlamadım...ama benzinlikte hortumları bir kollayayım dedim çok ta göz önünde olan bir hortum da yok...
görünen turbo basınç valfi ne girip çıkan var yerinde...alt taraftaki turbo basınç sens.hortumlarını kontrol etmiştim liftte...onlarda yerinde vastegate ye gidenleri göremedim ama altına eğildim tamponun önünden gelen bir soket boşta...onu taktım yerine daha olmadı ama ondan olduğunu zannetmiyorum...
turbo basınca binince rampa çıkarken 5.vites özellikle sabit gazda çat lamba...
bu araba beni genç yaşımda arabadan soğuttu...
bakalım ne olcak...dünyanın masrafını yaptım...vermeyede kıyamıyorum...
ama acıma yetime oluyor...hep dönüyor bana...
map değişti...bugün antalyadan manavgat a gittim dönüşte başladık...lamba lamba lamba...şimdide 0400 egr idi zannedersem ...
ne olcak bu iş anlamadım...ama benzinlikte hortumları bir kollayayım dedim çok ta göz önünde olan bir hortum da yok...
görünen turbo basınç valfi ne girip çıkan var yerinde...alt taraftaki turbo basınç sens.hortumlarını kontrol etmiştim liftte...onlarda yerinde vastegate ye gidenleri göremedim ama altına eğildim tamponun önünden gelen bir soket boşta...onu taktım yerine daha olmadı ama ondan olduğunu zannetmiyorum...
turbo basınca binince rampa çıkarken 5.vites özellikle sabit gazda çat lamba...
bu araba beni genç yaşımda arabadan soğuttu...
bakalım ne olcak...dünyanın masrafını yaptım...vermeyede kıyamıyorum...
ama acıma yetime oluyor...hep dönüyor bana...