valla bizde de var 97 gls ve bugüne kadar hiç sorun çıkarmadı bir arabaya direk sarılmayacağına göre ince eleyip sık dokuyacağına göre alacağın arabada problem olacağını pek zannetmiyorum ama olmaz diye birşeyde yok bence corsa gls iyidir...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadasım 5 ay öncesine kadar bende 98 model opel corsa 1.4 gls vardı , arabayı 105.000 km de aldım bana o kadar çok masraf çıkardı ki arabaya 10.000 km binebildim ve 115.000 km de sattım . Yüksek km de araç alma derim ben çünkü alıcağın araba en az 8-10 yaş arasında olucak bide bunun üstüne yüksek km girerse işin zor , malum servis ücretleride opelin biraz pahalı . Araca yaptığım masraflar
1. egr valf
2. oksijen sensörü
3. kalorifer radyatörü
4. triger kayısı seti
5. akü ,lsatik vs
6 .en son satmadan önce araba giderken stop etmeye başladı , bu olayı servis bile çözemedi yapmadığımız sey kalmadı ısı müşürü, carbon clin falan ama halledemedik
7.mars motoru aklıma gelenler bunlar
yani çok iyi baktır arabaya derim ben , moralini bozduysam kusura bakma , ama yinede opelden vazgeçemedim belki benim şansım iyi değildi
Ufuk ÇAKIR
Maden mühendisi
AMAN HA kesinlikle corsa nın yanından geçme.