Corsa alacağız ne isteyeyim?

MoonSpell

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar konu açmıştım yaşım 17 1.4 otomatik 111.yıl enjoy corsa alacağız.

33.500 liraya kuzenim fiat bayinde çalıştı bir süre onunla konuştum bana bunları iste dedi.

Park sensörü boyattır onları dedi beyaz alacağız çünkü.
Bagaj havuzu iste dedi.
Bagaj ve içeriye kauçuk paspas isteyin dedi onlar yazlık paspas verir dedi.
Bir de karter mi ne altını vurmasın diye.Tam adı böyle mi bilmiyorum :confused:

Boyasını ölçtürün dedi gedizler'de ölçüyorlar mı oradan alacağız?
Sanırım boya kalınlığı 25-150 arası oluyor dedi.

Kuzenim 28 yaşlarında çok arabası oldu durumları iyi zaten modifiyeden falan da anlar fiat bayinde çalıştı Edirne'de orda da tırdan düşen arabaları boyatıp 0 diye satıyorlarmış.

Kendisi söyledi bunların hepsini bedavaya verirler mi arkadaşlar neler yapmam lazım annem babam ablam hiç anlamazlar 0 araba almadık hiç giderler hiç bir şey istemezler şimdi o yüzden ben gideceğim annem ile...

Bence vermezler, ben de sıfır opel aldım zırnık vermediler...

Spor paketli sizin aracınız sanırım neler var o pakette?

Sitede paketler yazmıyor opsiyonlar var sadece..

park sensörü büyük ihtimalle aracın orjinalinde vardır yoksada vermezler o dediğin parçalar 250 tl tutarında yaklaşık

park sensörü var. karter muhafaza veriyorlar. acil yardım çantısı ve yangın tüpü veriyorlar başkada bişi vermezler

Bizim alacağımız da 16 jant kardeş

Fiatla bence opeli karsılastırma fiat ları alırken bunları verebılırler belkı ama opel de bıraz zor dıye bılıyorum gıt bagaj havuzu falan hıkaye nette satıyorları cunku onları extra olarak vermezler dıye dusunuyorum ama bı konusun bakalım bence annenle degıl arabadan anlayan bı erkekle gıt araba almaya derım ben :)

dostum senin kuzen opeli fiatla karistirmis opel aliyosun fiat degil araci alman icin senin saydin seyler 1500 tl civari aracin paketinde yoksa hic bise alamazsin bende yeni aldim aracimi kirk takla attim bi karter koruma taktirana kadar becerdim:DD

karter korumayı kurtar sana yeter bıde rıca edın bı pas pas sıkıstırsınlar araya

Geri