Corsa alacağız ne isteyeyim?

İndirim de yapmadılar ki ağabey zaten vermezler mi diyorsunuz biz takas ile alacağız belki de takas aracının fiyatını yüksek tutarak indirim yapmadılar.

dostum senin kuzen opeli fiatla karistirmis opel aliyosun fiat degil araci alman icin senin saydin seyler 1500 tl civari aracin paketinde yoksa hic bise alamazsin bende yeni aldim aracimi kirk takla attim bi karter koruma taktirana kadar becerdim:DD

kesinlikle opel alıyorsun fiat değil
:alkis::alkis:

ya hediye olarak yada kendin yaptırırsın muhakkak aracının kaput koruma filmi gerdirrr

aracın motor kaputuna taşlar sıçrar bilirsin ve o izler aracında kalıcı iz bırakır bunun için arcın kaputuna şeffaf renkte cam filmi gibi birşey geriyorlar ben geçen ay picassoya aldığımızda citroenden hediye olarak bu filmi istedim aşağı yukarı 200 tl lik bir hediye aldım

trafik setini zaten veriyorlar..paspasları halı veriyorlar...onun dışındakileri almaya çalış..park sensörünü bazı bayiler (hyundai,nissan) sen sormadan takıyorlar zaten.150 liralık bir şey...karter koruma serviste 100 lira sanayi de 50 lira..boya koruma onlara yaptırmaya çalış..200 civarında da o tutuyor..dediğim gibi paspas ve trafik seti zaten olması lazım..diğerleri lafına kuvvet...

Panaromik cam 1.844 istesek 1 milyara verirler mi ben uçtum sanırım :D

Kuzenim söyledi hep o yüzden fiat veriyormuş sanırım.

park sensörü 280
alarm 250 dedi şimdi konuştuk

kaput korumasının maliyeti yüksekmiş ve beyaz alacaksınız siz bu kaput koruyucusu siyah dedi :S

Annem hala konuşuyor cam tavanı sordu yok demiş :S annemde önceden mi sipariş etmemiz gerekiyor dedi hayır bu gelenlerde yok demiş adam

Kartel koruyucuyu iste verirler ..

Geri