Corsa aracimda motor arıza lambası yaniyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hakan58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hakan58

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar Corsa 2007 1.3 aracimda motor arıza lambası sarı renkte yanıyor makineye bağlayıp birkaç kere söndürdük tekrar yanmaya başladı
Makineye bağlayınca çıkan arızalar
1Egzost geri besleme sistemi fonksiyon kesintisi
2.yakit basıncı kanalı basınç çok düşük
3.yuksek basınc diyagnozu basınc çok düşük
Aracı Bosch çar servisine goturdum birkaç gün kalması gerekir bakmamız lazım dediler tecrübeli arkadaşlar dan yardım rica ediyorum sizce sorun nedir ben direk onu yaptırayım servis çok fazla maliyet cikaricak bana yoksa

Aklıma turbo geldi ama,Aracın Çekişinde düşüklük ve arkadan durman atma ve aşırı ıslık sesi gibi bir sorun varsa,turbodur...

Aklıma turbo geldi ama,Aracın Çekişinde düşüklük ve arkadan durman atma ve aşırı ıslık sesi gibi bir sorun varsa,turbodur...
Cekisde veya aracın sesinde bir problem yok performansı gayet iyi yakitid sarfiyatı da bir depo ile ortalama 700 km civarı şehir içinde gidiyor egr temizliği ile ilgili bı problem olabilirmi

Cekisde veya aracın sesinde bir problem yok performansı gayet iyi yakitid sarfiyatı da bir depo ile ortalama 700 km civarı şehir içinde gidiyor egr temizliği ile ilgili bı problem olabilirmi
Evet turboya en yakın 2. ihtimal egr valfi....

bu tip arıza genelde egr sebepli çıkıyor ama bakmak lazım tabii

• Beğen
Tepkiler: Murat
Bugün servise gittim adam arıza kodlarına baktı egr valf dedi temizlenmesi gerekirmiş 700 lira maliyet çıkardı bu egr valfi daha uyguna temizleyen bir yer varmı daha önce temizleyen arkadaşlar yardımcı olurmusunuz İstanbul'da.

Bugün servise gittim adam arıza kodlarına baktı egr valf dedi temizlenmesi gerekirmiş 700 lira maliyet çıkardı bu egr valfi daha uyguna temizleyen bir yer varmı daha önce temizleyen arkadaşlar yardımcı olurmusunuz İstanbul'da.
Ersu opel Bayrampaşa fiyat alın hocam

Ersu opelde fiyat aldım 400 lira dediler egr ve Manifold temizliği pazartesi aracı birakicam .

• Beğen
Tepkiler: Murat
Geri