hımm..biz yanlış yerden yüklendik desene..napalım 40 tl ye patladı bizearmanın arka tarafı plastik perçin gibi bu perçini kargaburnu vasıtası ile sağa sola oynatıp yerinden boşandırdım ve çıkardım.yeni kapağın üzerine yapıştırdım bu kadar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hımm..biz yanlış yerden yüklendik desene..napalım 40 tl ye patladı bizearmanın arka tarafı plastik perçin gibi bu perçini kargaburnu vasıtası ile sağa sola oynatıp yerinden boşandırdım ve çıkardım.yeni kapağın üzerine yapıştırdım bu kadar
teşekkürler gerçekten uygun fiyat ben kayserideyim sipariş verdim burada parçacıda sordum 35 tl dedilink vermek istemiyorum reklama girer diye ama isteyen olursa özelden gönderirim.link bana ait değil.tesadüf internette dolaşırken buldum
merhaba arkadaşlar
yan sanayi airbag kapağı aldık aracın orjinal kapağındaki korna butonları yırtıldığı için değiştirdik.yeni kapakta korna butonlarının olduğu kısım orjinal gibi yerine tam otumadı ama yine de eskisinden daha iyi oldu.
sizlerle resimleri paylaştım ihtiyacı olanları faydalı olur diye düşündüm
Öncelikle direksiyonun arkasındaki 2 adet vidayı söküyoruz
vidalar söküldükten sonra airbag'i kendimize doğru çekip çıkartıyoruz.dikkatlice arkasındaki sarı renkli fişi söküyoruz
Uploaded with ImageShack.us