corsa b bagaj aydınlatması +küllük+çakmaklık+klima konsol aydınlatması yapılıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adidas19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güzel çalışma birde karanlıkta aydınlatma açıkken resmini eklerseniz süper olucak elinize sağlık güle güle kullanın ;)

2013-03-16-146.webp
ampuller sönük iken orta gögüsün görünüşü
2013-03-16-145.webp
ampuller yapıldıktan sonraki hali

Elinize sağlık güzel çalışma.bir sorum olacak geçen benim astradan cakmakligi dökerken kontak acikti ben de bir şerit led deneyim derken cızırtı yaptı ve sanirim şase yaptı.bunu nasıl düzeltirim.acil cevap bekliyorum sizden.

eline saglık güzel bir çalışma olmuş.
İki tane küçük lamba için kaç tane parça sökülmek zorunda kaldı.
Bende de yanmayan lambalar var, bende söküp değiştireyim.

eline saglık güzel bir çalışma olmuş.
İki tane küçük lamba için kaç tane parça sökülmek zorunda kaldı.
Bende de yanmayan lambalar var, bende söküp değiştireyim.

öyle ama bu iş için ustalar dediği gibi 50 ila 100 lira arasında para istiyor ve trip bile atıyor:D

Elinize sağlık güzel çalışma.bir sorum olacak geçen benim astradan cakmakligi dökerken kontak acikti ben de bir şerit led deneyim derken cızırtı yaptı ve sanirim şase yaptı.bunu nasıl düzeltirim.acil cevap bekliyorum sizden.

cızırtı yaptı ve yanmaya(çalışmaya devam edıyorsa) sorun değil ama artık çalışmıyorsa sigortası atmıştır sigorta panelinden sigortasını değiştirmek lazım.

Benim bir sorum olucak bende panel lambalarını değiştirmek istiyorum fakat panelde kullanılan lambaların modeli küllüktekinin aynısımı ?

Geri