- Konuyu Başlatan
Sakaryada ustalar ya cok usta ya cok nazli neyse ben vidalarin anahtarini buldum 7/32 imis, petegin siparisini verdim orjinali 150 ama ben yan sanayisini siparis ettim 45 tl hakkimizda hayirlisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakaryada ustalar ya cok usta ya cok nazli neyse ben vidalarin anahtarini buldum 7/32 imis, petegin siparisini verdim orjinali 150 ama ben yan sanayisini siparis ettim 45 tl hakkimizda hayirlisi
corsa 1.4 16v aracınızın kalorifer peteğini değiştirebilmek için sadece vitesin bulunduğu konsolu sökmeniz gerekiyor, içeride başka bir yere müdahale etmeye gerek yok.[/QUO
Demişsiniz ama sanırım ben ustayım benim bildiğim kadar siz bilmeyin der gibi bir açıklama olmuş yinede teşekkür ederim.
arkadasım ben sana tarıf ettım o muhafazadan kurtarmak ıcın yolcu tarafından cıkarmalısın petegı ayrıca o celık muhafazayı sökmeden cıkıyor parca
evvela petegın gırıs hortumları cıkacak lıftte petek elınde bosta oynayabılır hale gelecek ardından boruların egımıne dıkkat et aynı sekılde cıkarmalısın sana hareket fırsatı verıyor belkı paspasın ön kısmını da esneterek her ıkı tarafa acarak cek ortası kesık zaten gormussundur bu sekılde sokulur ama el becerısı ıstıyor ayrıca orjınal dıye ustanın tuturması parcanın zor montaj yapılması az bır buyuk olsa muhafazadan takamaz o yuzden..
sana tavsıyem elı yatkın bır ustaya yaptır bunun cozum yolu bu ayrıca o petegı cıkarmak ayrı bır zor motor tarafından hortumlarını takmak daha bır zor el gırmıyor malum usta bu durumada motor kulaklarını gevseterek motoru one esnetmek ısteyecektır gerek yok bu ışe onunda cozumu mecbur kalırsa T baglantı koymak ...
Konsolu sökme ısıne gelırsek onu robot takıyor fabrıkada 1000TL ıscılıkten asagı ıstemezler ayrıca cok daha zor bır ıs kırılan dokulen tırnaklarda cabası olacak ona göre karar ver..
http://www.opelparcalari.com/UrunDetaylari.aspx?kategori=31&urun=397