Corsa B sis farı önerisi??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MadeN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar corsa b için sis farı taktırmayı düşünüyorum sizce nasıl bi uygulama yaptırmalı??

picture0422kz3.jpg

veya hiç kasmadan gidip gsi tamponu alsam?? uyarmı acaba?ve piyasası nedir? ama sadece gsi tamponu başka bişey istemem!.. :alkis:

adsz4bk6.png

gsi tamponu ucuza cıkmaz:(
ama bu resimden sis takılacak yerde görünmüyor hiç:confused:

eger takılacak yer varsa elektrikçiler takar yahuu

ben de düşünüyordum ama tamponu deldirmeyi hiç istemedim. başka marka bir araçta görmüştüm. tamponu kesmişler ve o kadar kötü bir işçilik yapmışlar ki iğrenç duruyordu. corsa b için başka çözüm yok mu?

Taponu kestirmek büyük bir risk arkadaşın dediğine katılıyorum..İyi bir işçilikle belki olabilir tabiki.. Bu arada aksesuarcılardan birinde yuvarlak lensli çok hoş bir sis farı da ben gördüm ama sağ taraftaki çeki demiri biraz canımı sıkıyor.Ortaya doğru yanaşmak istemiyorum bu 1. 2. si ise Tamponu delip monte ettikten sonra ampül değişimleri zahmetli olacak eminim :(

evet çeki demiri de sorun, farları olabileceği en güzel yere takamıyorsun. çeki demirini iptal ettirsek saçma olur. yok arkadaşlar corsa b ye sis farı yapamıcaz sanırım.

yaw subaru gibi taksam kocaman kocaman :D nasıl olurki?

resimleri en kısa zamanda bekliyoruz kardeşim!.. : )

sitemizde bi arkadaş yapmıştı çokda orijinal duruodu bi bakın derim kırmızı hatta sarı yanıodu beyaz ampüle rağmen

corsa b ye yapmış arkadaşlar paylaşırsanız seviniriz.

Geri