corsa b ve aynalar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CorsaBig
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
otoban çıkış gişelerinde, araya girmeye çalışan uyanık tır şoförünün birisi dorseyi takıp kopartmıştı benim aynayı.. üstelik durup özür dilemek yerinede gaza basıp kaçmaya kalktı. İnanılmaz sinirlendim, tabancayı bagaja valize attığım için, bıçağı alıp koştum peşinden. Önce duracak gibi oldu, ama bıçağı görünce yardırıp kaçtı.

meğer bu aynalar geri takılabiliyormuş, ben kırıldı koparttı sanmıştım.. polisler falan geldi zor sakinleştirdiler; sonra bi memur arkadaş sağolsun takmıştı yerine. düşünüyorumda gereksiz yere dünya kadar olay yapmışım..

otoban çıkış gişelerinde, araya girmeye çalışan uyanık tır şoförünün birisi dorseyi takıp kopartmıştı benim aynayı.. üstelik durup özür dilemek yerinede gaza basıp kaçmaya kalktı. İnanılmaz sinirlendim, tabancayı bagaja valize attığım için, bıçağı alıp koştum peşinden. Önce duracak gibi oldu, ama bıçağı görünce yardırıp kaçtı.

meğer bu aynalar geri takılabiliyormuş, ben kırıldı koparttı sanmıştım.. polisler falan geldi zor sakinleştirdiler; sonra bi memur arkadaş sağolsun takmıştı yerine. düşünüyorumda gereksiz yere dünya kadar olay yapmışım..

allahtan tırcı durmamış abi durduk yere katil olurdun heralde:D

hakikaten iyiki durmamış hakan ya. Mahalle gibi dorsesiyle,kocaman kasasıyla uyanıklık yapıp, gişe kuyruğunun araya girmeye çalışması zaten gıcık etmişti.. Üstüne birde gelip benim arabaya vurunca çok kötü oldum. Zaten bir buçuk saat falanda kuyrukta beklemiştik, onunda gerginliği vardı.. O değil emniyet kemerim bağlıydı, sinirimden onuda açamadım o an. Bıçakla kestim kemeri.. Aynaya para vermesemde, kemere 60 YTL bayıldım :)

aman diyim mustafa... değmez abi bi ayna için gerçi insan dayanamiyor haklisin ama silah, biçak falan değilde bi haydar bulundur bence arabanda ne olur ne olmaz... bu trafikte öküz çok, saygisiz ise haddinden fazla...

haklısın abi.. aslında en güzeli derin derin bir iki nefes almak, oksijenin vereceği sükûneti beklemek ve hatta becerebiliyosanda muhattap olmamak.. ama işte teoriyle pratik bir olmuyo :)

:) bende cok sinirliyim araba kullanırken dedigimi yap, yaptigimi yapma :) :)

bu arada ne kadar yakiyor araban km'de? birde otomatik mi, manuel mi?

Ayna sorunu benim başımada bela gecen sene yıkama makinası girdiğimde ayna koptu yere düştü camı kırıldı.Yıkamaya girmeden önce söküyorum artık.

Ayna sorunu benim başımada bela gecen sene yıkama makinası girdiğimde ayna koptu yere düştü camı kırıldı.Yıkamaya girmeden önce söküyorum artık.

Büyük yıkama makinalarıda ayrı dert; onlarda sökebiliyor.

Okan Abi; yakıt olarak şehir içinde 9-10 ve hatta 11 litreyi rahat yakıyor. Bulunduğum yerin rakımı 2400 metreden fazla, üstüne havasıda çok soğuk. Böyle olunca yakıyor.Uzun yolda 5-6 bazende 7 litre.. Aslında sitede en son kıstas alınacak araç benimki. Normal şartlarla alakam yok çünkü.

evet. durumun farklıymış baya Mustafa... ben şehiriçinde bir depoyla 400 km yapabiliyorum... hemen hemen ayni gibi yani... araba küçük ama sanki jip gibi yakiyor anlamadim gitti... 1,4 motor 90 beygir falan diyemi acaba?

araba aynası için bıcak tabanca vari seyler kapıp koşmak ürkütücü kişiden korkmak değil ne noktalara gelmişiz ondan korktum.

ben corsa b nin aynaları hem tasarım olarak hemde kırılmadan yerinden cıkıp takılabilmesi sayesinde inanılmaz ergonomik.

Geri