Herkese selam. Öğrenci bir üyeniz olarak şu sıralar 30.000-35.000 TL bandında tüplü ve manuel 1.4 Comfort modelleri düşünmeye başladım. Araçla ilgili güncel kaynak bulamadım. O nedenle buradaki kullanıcılara danışmaya karar verdim. Aradığım aracın çok fazla uçup kaçmasına gerek yok. Ekonomik ve birkaç ekstra ile şık duracak bir araç arıyorum. Fazla uzatmadan sorulara geçeyim.
- Araç tavsiyesi videolarını izlediğimde genelde Corsa modeline çok yer verilmediğini fark ettim, bunun özel bir sebebi var mı?
- Güncel piyasadaki Corsa Clerin çoğu 180.000 kilometreyi aşmış durumda, bu sorun yaratır mı?
- EGR ve direksiyon kutusu gibi kronik problemleri olduğunu biliyorum, bunların çözümü masraflı mı?
- Parça bulunabilirliği ve fiyatları nasıl? Öğrenciyi üzer mi? (Opel ustası fazla olduğu için usta kısmını sormuyorum.)
- Bu modelin ikinci elini alırken nelere dikkat edilmeli?
Şimdiden teşekkür ederim.
- Araç tavsiyesi videolarını izlediğimde genelde Corsa modeline çok yer verilmediğini fark ettim, bunun özel bir sebebi var mı?
- Güncel piyasadaki Corsa Clerin çoğu 180.000 kilometreyi aşmış durumda, bu sorun yaratır mı?
- EGR ve direksiyon kutusu gibi kronik problemleri olduğunu biliyorum, bunların çözümü masraflı mı?
- Parça bulunabilirliği ve fiyatları nasıl? Öğrenciyi üzer mi? (Opel ustası fazla olduğu için usta kısmını sormuyorum.)
- Bu modelin ikinci elini alırken nelere dikkat edilmeli?
Şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleme: