Hoşgeldiniz, kazasız belasız..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mdellal' Alıntı:Kazasız belasız inşallah ...
skyeye' Alıntı:Eyw, benim zaten çok bir beklentim yok, sadece chip+emme manifoldu alacam inşallah, 105Hp-110HP arasına çıkabilirsem benim işin yeterli, arabada da zaten port+polish+kapak taşlama/splitfire buji/HKS son susturucu/Raid Hp Carbon Max Intake kit falan var, onların da yardımıyla 110Hp'yi bulmayı umuyorum.
H.MEMO' Alıntı:o zaman is degisik....belki daha fazla...guc bile alabilirsin...ya Erman...kapak taslama-port-polish (ne kadar cikti 11:1...yoksa daha fazlami,) ...istanbuldami yaptin...burda yunanistanda hic kimse ecotek kapaklarini acmak istemiyo...Fiyat olarak kaca cikti?.....splitfire buji???..bizim dedigimiz...denso iridium...gibimi...bi soylermisin..cunku bende buji arastiriyorum...son bisey bide...benim on frenleri ben 150E-200Euroya...aldim...burda o kadar yapiyo...ikinci el..yeni degil...acaba T.C'de bu frenleri bulabilme imkanimiz varmi??...280x25(yada 27)..onemli olan...bu soyledigim frenler...4 vidali..yani hic bi patent yapmadan...Corsaya oturuyor...::PP ......Ben yilda bir-iki kez...Bursa yada Istanbula geliyorum...en kisa zamanda yakindan da gorusuruz...belki..
maxwell' Alıntı:Splitfire bujinin ne gibi faydalari var erman...