corsa c 1.7 dti mazot pompa beyni

benim aracımda arıza ışığı yakmadı ama birkaç haftadır gaza basınca saliselik tekeleme ve güç kaybı yaşıyorum. benim sorunumda beyindenmidir?

Güncel...

mazot pompa beynı sorunu su anda bende yaşiyorum aynı sorunu nasil yapcaz yokmu bunun bir cagresi devamli bu beyinle ugraşacakmıyız

Bence bu sorunu sadece mazot pompa beynine bağlayamazsın. Buna sebep olabilecek bir sürü etken vardır eminim. Benim aracım triger sıyrılması sonucu servise gitti herşey oldu bitti yapıldı derken araç çalışmadı. Krank devir sensörü arızası veriyordu onuda değiştirdik. Şimdi anlık tekleme falan kalmadı. Internetten okuduğum kadarıyla 1.7lerde bu anlık kesmelerin birçok sebepleri olabiliyor. Yani kimse net olarak şundan yada bundan diyemiyor. Üstüne gidin ama sorununuzun. Araştırın bakın değiştirilebilecek mantıklı şeyleri değiştirin yada çevrenizdeki başka bir 1.7si olan arkadaşla takas edip bakın.

beyin tamir olduktan sonra yerine monte etmeden önce araya klingirik conta keserek monte edilmeli yoksa motor ısısından bir süre sonra tekrarlar

motor soğuk iken mesela 3. viteste ani olarak gaza yüklendiğimde hafif bir silkelenme yapıyor bende de 2.000 devir gibi

kat doluysada araç silkeler

Merhaba arkadaşlar öncelikle ismim sedat formada aranızda çok yeniyim. Bugün ne yazıkki mazot pompa beyin sorunu benim aracımdada oldu.. Sanırım bu opellerde hastalık durumunda..

Aynı beyin problemini ben de yaşadım, araya birazcık para sıkışmış, tamir edilince hem çalışması hem de fazla yakması düzeldi.

Geri