Corsa C 1.7dti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan foz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

foz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Öncelikle herkese selamlar diyorum. Aranıza yeni katıldım. Siteyi uzun zamandır takip ediyordum fakat uzun araştırmalar sonucu istediğim gibi aracı bulmak epey zaman aldı. Opel Corsa 2003 model 1.7dti otomobilimi 2 gün önce aldık. İstanbul da yaşıyorum aracı İzmir de bir arkadaştan aldım. Plakayı değiştirmedim. Araç 125bin km de. Değişeni yok bitek sağ kapı, kapı açıp kapatırken çizilmelerden dolayı ilk sahibi bayan arkadaş değiştirtmiş onun dışında bi sıkıntısı yok.
Sizlerden gelen fikirler ve kendi kafamda düşündüğüm bazı şeylerle kısa zaman içerisinde değişiklikler yapmak istiyorum. Değerli fikirlerinizi bekliyorum.Saygılar

fotoraf3m.jpg

fotoraf2q.jpg

fotoraf5s.jpg

fotoraf4x.jpg

asdasdqz.jpg

Öncelikle hayırlı olsun, maşallah pırıl pırıl görünüyor. Değişiklikler olarak spor yay düşünebilirsin, gayet yakışıyor tavsiye ederim, ayrıca sis takmayı düşünürsen sis delikli sıfır kullanılmamış ızgara var elimde, uygun vericem. :)

olabilir neden olmasın bunu konuşalım bide senin ön farlar hakkında :D

Hayırlı olsun AF'illi araban :D Gayet şık görünüyor bence hiç elleme. Sade ve orjinal hali çok daha iyi ama zevk ve tercih meselesi.

çok teşekkür ederim :)

aslında evet temiz ve bakımlı bindiğimiz sürece orjinallikten sıyrılmamak herzaman terchimdir.

Geri