corsa c 17" jant 30mm yay

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toGah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Jant oem yada oz tarzı marka bir jant olursa hiçbir sorun yaşamazsın,fakat 17 takacam diyorsan 50-55 yanak lastiği aklından çıkar,takacağın ebat 205-40-17 olur sadece,yanağı yükseltirsen işte o zaman sorunlar başlar.Yayda takabilirsin,arabanda yürür merak etme.
Bak bu jantlar 17"
img2515g.jpg

evet misalen buda var 17
ama kışın karda kışta kayar bunlar çok

Paintshoptester006.jpg

arabayı yaylasan da coil e çevirsende araba 17 jantla yere bile yaklaşmaz :)
leylek stayla :)
yazık arabaya,hamza abi çak 16 yı devam :) oda oem olursa :)

16 dediğiniz gibi daha mantıklı ama canım 17 çekiyor bakalım 15 alırızı bu gidişle :)

Misal olarak verilecek fotoğraf daha çok çıkar, takılmaz diye bir şey yok, Konya'da 1.7 DTI'da 18" var, eleman 2**/35/18 lastiklerle, zencilerin klibindeki arabalar gibi geziyor, ancak söz konusu; yol tutuş, konfor, performans ise 15" ideal, 16" ise alternatiftir, ben şahsen 16" hiç takmayı düşünmem, ama çok beğendiğim bir jant olur, misal GSI 16" Astra H 16" yada Corsa Sport 16" bunlarıda çok beğendiğimden takarım.

ben 15-16 göze hoş gelen birşey bulduğumda alacağım cok acelem yok önce yayları takayım eibach prokit 3cm leri ön arka amortisörleri ön takımdaki bozuk parçalar değiştireceğim

sağ sol rot kolu
sağ sol z rot
sağ salıncak
sağ sol ön arka amortisör lazım

:)

ben 15-16 göze hoş gelen birşey bulduğumda alacağım cok acelem yok önce yayları takayım eibach prokit 3cm leri ön arka amortisörleri ön takımdaki bozuk parçalar değiştireceğim

sağ sol rot kolu
sağ sol z rot
sağ salıncak
sağ sol ön arka amortisör lazım

:)

Ön amortisörleri özellikle çift değiştir, biri eski biri yeni pek hoş olmaz. Zaten diğerleride çok fazla yekün teşkil eden parçalar değiller, bence hepsini takım değiştir, geç. ;)

evet toplasan malzemeler 500 falan tutar daha geçmez ama yaylarıda ayarlayayımda amrtisörler değişirken olsun bitsin o da

Geri