Corsa C 6.000 devir 200km hız opc beyaz kadran arayanla

Corsa C 6.000 devir 200km hız opc beyaz kadran arayan arkadaşlara bir müjdem var. ankarada bir firmayla konustum. arabamın kadranını söktüm. götürdüm bunun beyaz zeminlisini istiyorum dedim. teknik müdürde yapabileceklerini söyledi. arayan başka arkadaşlar varsa pm atıp isim yazdırabilir. fiyatı 100tl civarında olacaktır. ne kadar fazla sipariş verilirse o kadar indirim olur. en kısa zamanda lütfen isteyen arkadaşlar bana bilgilendirme pm si atsın. iyi günler..

Emir AKMAN // Corsa c 1.7 dti

01- opelim.net'e üye olan kullanıcıların kayıt olurken verdikleri e-mail adreslerinde mutlaka ad ve soyad geçmesi gerekmektedir. Aksi takdirde üyelikleri iptal edilecektir. Daha sonradan e-mail düzenlemesi yapan kullanıcılar, eğer e-mail adresleri belirtilen kritere uymuyorsa üyeliği silinecektir... opelim.net'e üye olan kullanıcılar, kendini ÜYE ARŞİVİ başlığı altında tanıtmak zorundadır. Aksi takdirde açtığı konular ve mesajlar silinecek gerekirse kullanıcıya uyarı verilecektir. Forumda yazılan mesajlardan, tamamen mesaj sahibi sorumludur. Şahısların yazdıkları mesaj ve yorumlardan dolayı www.opelim.net hiçbir sorumluluk kabul etmez.

01- opelim.net'e üye olan kullanıcıların kayıt olurken verdikleri e-mail adreslerinde mutlaka ad ve soyad geçmesi gerekmektedir. Aksi takdirde üyelikleri iptal edilecektir. Daha sonradan e-mail düzenlemesi yapan kullanıcılar, eğer e-mail adresleri belirtilen kritere uymuyorsa üyeliği silinecektir... opelim.net'e üye olan kullanıcılar, kendini ÜYE ARŞİVİ başlığı altında tanıtmak zorundadır. Aksi takdirde açtığı konular ve mesajlar silinecek gerekirse kullanıcıya uyarı verilecektir. Forumda yazılan mesajlardan, tamamen mesaj sahibi sorumludur. Şahısların yazdıkları mesaj ve yorumlardan dolayı www.opelim.net hiçbir sorumluluk kabul etmez.

üye olduğum mail adresi m_emirakman@hotmail.com adım ve soy adım geçiyor içinde. bunu neden belirttiniz hiçbirşey anlamadım.

110266462ei.jpg

Uploaded with ImageShack.us

benim aradığım bu kadran beyler. aynısı olacak. bu bi tanıdığımın aracıydı satıldı. kadran bi arkadaşından hediye gelmiş.

Son düzenleme:
silverline kadranı bu, imzamda da görebilirsin, sarı olan ışığı turuncu ile değiştirmişler.. servistede bulunur ancak pahalı olur büyük ihtimal

emir bu beyaz zeminli göstergeden 100 tane sipariş vermemiz zor ama atıyorum 10 kişi yaptırmak istesek ne kadar a mal ederr

10 tanesini tanesini 65 80 arası yapar kisi bası ama 6.000 devir ve 200km olmalı. yoksa başka bi çalışmayla 7.000 devir 220km sanıyorum, bunu 10 taneye sokamayız. yani 5 5 yapmaz. çünkü hazırlaması bilgisayar ortamındaymış, ona göre makaslar ayarlanıp makinadan kesilipte cıkıcak. kağıt değil para tutan, onun datasını hazırlamakmış.

silverline kadranı bu, imzamda da görebilirsin, sarı olan ışığı turuncu ile değiştirmişler.. servistede bulunur ancak pahalı olur büyük ihtimal

ankarada 2 3 servise sordum. kadran arızalanınca getirtiyolarmıs. 1.200 civarı birşey dediler. onuda koduna göre getiriyorlarmış, yani bozuk olanı alıp yenisini veriyo. o işi yapamıyacaz yani. yoksa benimde aklıma o geldi. ostim de bakmadım parçacı kalmadı. ama o parça yok.

silverline kadranı 6000 e 200km mi. eğer öyleyse arabanın tam modelini verirmisin. 1.4 1.3 cdti, yoksa benzinlimi.

Geri