2 ay oldu yaklaşık bu parçayı yapalı ancak resimler yeni aklıma geldi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
60 ytl'ye aldım.montajı kendim yaptım..maliyeti kaça geldi bu seat cupra parçasının
eywallah berker abi...süper olmuş, güle güle kullan
yok kardeş,çıkmacı falan değil.direk seat servisine git,veriyorlar..montajı kolay,stock olan eteği sök,yeni parçanın iki tane büyük dişi var tıraşlancak(bi linkte nası yapıldığı anlatılmıştı aynı parçanın),aracın tamponuna göre de kenarlarındaki fazla kalacak parçaları kes(sabit tutarak),sonrasında tamamen tampona vidala.küçük bi cm'lik vidalar kullan..bu kadar.boyatmayı düşündüm ama bende çıtalar da boyalı olmadığı için gerek duymadım.ilerde hepsini boyatırım belki...60 ytll vay çok uygun bı fıyat çıkmacıdan flanmı aldınızzz bide montaj nasıl zormu
saol yüksel kardeş,laguna parçasını da sormuştum erdi yaptırdığında,ama 200 ytl fazla geldi bana o parça için.biraz daha para bayılıp steinmetz ,irmscher falan alırım die düşündüm..ama leon uygun geldi.laguna parçasından daha güzel durduğu bi gerçek güle güle kullan