Corsa C Aradığım Parçalar

En başta Astra H jantları takılamaz.. Takmak için poryaları değiştirmek gerekir çünkü 5 bijon oluyorlar. Ayrıca gereksiz olur yerine adam akıllı hafif alaşımlı 15'' jant takarsan rengi de altın sarısı yada çok hafif füme olursa çok daha güzel olur. Birde tamponlar çok sırıtıyor. Boyatmanı öneririm böyle çok ticari duruyorlar... Ön farları da şu yeni çıkan altında led gündüz farı olan modellerden alırsan birde Philips , Osram gibi kendini kanıtlamış markaların Xenon'unu atarsan bomba gibi olur. Birde %30 cam filmi , çift çıkış spor egzoz ucu (düz boru değil) , kapı kolları , yan koruma çıtaları ve ayna kapakları gibi yerlere parlak siyah folyo çekersen harika olur. Finalde de çok fazla zengin karışım yaptırmayacak soft bir yazılım olursa çıtır çerez olur.

corsa d jantı demek istemiştim, yanlış ifade etmişim. Astra h olmaz tabiki. 5 bijondan ötürü.

corsa d jantı demek istemiştim, yanlış ifade etmişim. Astra h olmaz tabiki. 5 bijondan ötürü.
bijon astra jantı var fotodaki arabada bijon zaten =) güzel bakmıyorsunuz =)

2004-5 modellerin 4 bijondur cuk diye oturur.
Ufak bir araştırmayla da her şey bulunur alınır korkacak bir şey yok.

aradığın parçalar için gittigidiyora baktın mı orda oluyor çünkü her araç için aksesuar

sisli ızgara ve sis farları için [MENTION=55238]Mst[/MENTION] ile görüşebilirsiniz

Aradığın ürünlerin hepsi bende mevcut. Foruma sürekli giremiyorum. Istersen cep telefonum dan ulaşabilirsiniz bana.

Aradığın ürünlerin hepsi bende mevcut. Foruma sürekli giremiyorum. Istersen cep telefonum dan ulaşabilirsiniz bana.
Merhaba mustafa abi elegance marşpiyelden bende düşünüyorum elinde mevcutmu fiyatı nedir sahibinden.comdan msj atan kişiyim ben spoiler için :)

Geri