CORSA C BEYAZ KADRAN ÇALIŞMASI (sıfır maliyet)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan laksu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Laksu, dizel kadranın orijinal olanını paylaşman mümkün mü ? )

psd dosyasını burada paylaşmam biraz zor olur boyut yüzünden.

son hali...

attachment.php

Ekli dosyalar

• dti_23 kas 12.webp
    dti_23 kas 12.webp
    24.9 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
süper 10 numara. tamamdır budur. yarın akşam senden 2 tane almam mümkünmü levent? canerle otururuz pazar günü takarız:)

levent, birde devir kadranının orjinal halinin beyazını yapsakmı? sanki bu şekilde 0 devir çerçeve altında kalacak gibi geliyor bana. sen nedersin?

süper 10 numara. tamamdır budur. yarın akşam senden 2 tane almam mümkünmü levent? canerle otururuz pazar günü takarız:)

bir şeyi hatırlatmam gerekiyor. kadran al tak konumunda olmayabilir. milimetrelik sapmalar olabilecektir. elimde orijinal kadran olsaydı evde deneme yapardım problem olmazdı. ama deneme işi size kalıyor. hataların tespit edilerek tekrar dosyada düzenleme yapılması gerekebilecektir. bu da kadranın olduğu bölümün defalarda sökülmesini gerektirebilir. o yüzden defalarca söküp takmaktansa aynı anda kadran sökülü iken hataları düzeltip tekrar çıktı alınıp denemek daha iyi olur. yazıcınız ve photoshop var mı? dosya psd formatında. yoksa eğer ben yardımcı olurdum ama bu haftasonu işyerinde nöbetim var:(

tamam ozaman şöyle yapıyoruz. ben pazar günü kadranı söküyorum. araba o şekilde kalsın. pazartesi akşamı senle buluşup üzerinde çalışma yapabiliriz. uygun olurmu?

tamam ozaman şöyle yapıyoruz. ben pazar günü kadranı söküyorum. araba o şekilde kalsın. pazartesi akşamı senle buluşup üzerinde çalışma yapabiliriz. uygun olurmu?

pazartesi günü sabah 10.00'dan itibaren bütün gün izinliyim. uygunum.

bu arada kadranın muhtemel görüntüsü böyle olacak

attachment.php

Ekli dosyalar

• görünüm dti kopya.webp
    görünüm dti kopya.webp
    18.2 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
10 numara alaaaaa :):):):):)

BUGÜN İZİNLİMİSİN? bak saat 4 gibi serviste toplanıcaz. akdeniz sanayisi 5011 sokakta uğra istersen.

10 numara alaaaaa :):):):):)

BUGÜN İZİNLİMİSİN? bak saat 4 gibi serviste toplanıcaz. akdeniz sanayisi 5011 sokakta uğra istersen.

mesajını daha yeni gördüm kusura bakma yoksa gelirdim valla. bi sabah girdim internete, bir daha da ev işi/araba temizliği derken internete girmeyi unuttum. bir dahakine gelmek isterim.

valla biz canerle saat 4 de gittik 10-11 arasıydı çıktığımızda. çok uzun sürdü benim arabanin işi. yarın akşam getireyimmi sana orjinal kadranı? istersen getireyim bir gün sende kalsın. ben arabayı kullanmıyorum zaten. yada salı günü sizin nizamiyeye bıraktırayım sabah. ama yok ya ben direk elden vereyim sana :) kaybolur filan allah korusun.

pazartesi sabahı goruselim.he he :) kadran bizım ısyerınde kaybolursa kımseye derdimızı anlatamayız

Geri