Corsa C çıta boyatma

ben bu işten vazgeçtim. yaptıran birileriyle de konuştum. pek olumlu şeyler söylemediler. eninde sonunda dökülmeler olur, o zaman çok iğrenç durur diyorlar. tek çare yan çıtaları sökmek, onu da ben pek istemiyorum.

hala resim yok:)

sıyahların hepsını 100ytl ye yaptırdım cıtalar kapılar tamponlar ve ustune bırde kaput boyattım ama para wermedım adam rakıcı cıktı bır 35 lıge halletmıstım

sıyahların hepsını 100ytl ye yaptırdım cıtalar kapılar tamponlar ve ustune bırde kaput boyattım ama para wermedım adam rakıcı cıktı bır 35 lıge halletmıstım
bulamadık ki böyle bir rakıcı :D

Arkadaslar çıtaları bence bu havada sokmeyın altında cok leke kalır arabayı bıraz gunese bıraksanız yumusuyor ve hıc te leke falan kalmıyor yoksa pastaydı cılaydı ugrasırsınız ben soktum ordan bılıorum

Bıde o cıtaları soktukten sonra eger marşpiyerınız yoksa sırıtır ben onuda sonradan yaptırdım ama orj. olanlarıda var eger varsa sorun yok

arkadaşlar daha önceki aracımda bende böyle bir uygulama yapmıştım yan çıtalar ve çamurluk paçaları dahil astar ve boya tüm hepsini 50 ytl ye halletmiştim... :)

Geri