Debriyaj müşürü denen şey ne işe yarıyor acaba ?
heee bu arada debreyaj müşürüde var onun için fazla kaçmıcan paradan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Debriyaj müşürü denen şey ne işe yarıyor acaba ?
mustafa bu konuda ne diyorsa doğrudur,tekrar teşekkür ediyorum buradan kendisine...
Aslında siteyle görüşsek toplu alım olup ucuza gelirse bende düşünebilirim bunu...eğer alacak çok kişi varsa böyle bişeye mi girişsek
2006 corsa cdti essentia nın tesisat durumu hakkında bilgisi olan var mı acaba ? (debraj müşürü + koldaki 4. kablo)
diye bugün bir soru sordum. cevabını kendim aradım. yukarıda da yazıyor aracım 2006 cdti essentia.
daha önceki cruise control ile ilgili konularda geçen debraj müşürüm varmı diye baktım. evet, aracımda debraj müşürüm varmış. bakınız foto :
iyi tamam ozaman zaten üst tesisat ta vardır dedim. ama yine de bir söküp bakayım dedim. söküp baktığımda sinyal kolundaki sokette 3 kablo vardı. forumda yazdığına göre 4 olması gerekiyormuş. soketin fotosunu çektim. kablo sayısı belli olmuyor ama fikir olması için yinede ekliyorum.
bu konu ile ilgili başka bir mesajda 2006 cdti enjoy (senturk35 nickli üyemizin aracı) bir araçta ise tam tersi sinyal soketinde 4 kablo var, ama debraj müşürü yok yazmıştı. hatta burda da aynı mesajı var yukarıda. bende sevinmiştim debraj müşürünü görünce "tamam dedim üst tesisat ta var zaten" ama benim aracımda maalesef tam tersi çıktı. model yılı, motor tipi, modele göre şu vardır şu yoktur demek pek tutarlı değil sanırım. söküp bakmak lazım tam olarak ne var ne yok anlamak için.
bilginize...