corsa c-d izmir toplantı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugur35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ugur35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
hep beraber autoshow 'a gitsek..?

uğur öncelikle imza eklemelisin,

bahsettiğin sanıyorum İzmir Fuardaki Otomobil Fuarı, 9 kasımda mı başlıyordu?

madem böyle bir talebin var bu konulara açıklık getirmen gerekiyor,

9-12 kasımda fuar... sanırım çağrı zaten böyle bir organizasyon yapar...

arkadaslar kusura bakmayın ama forum içinde bölücülük yapmaya ne luzum var. neden sadece corsa neden sadece c ve d kasalar. soruyorum kimsin sen arkadasım? bu forumun yönetimi var organizasyon sorumlusu var. isteğini ilet onlara onlar gerekli şeyleri ayarlasınlar. daha forum kurallarına uymuyorsunuz üzerine birde ayrımcılık yapıyorsunuz. ne bu böyle şimdi. varsa bir buluşma. izmirde gelebilecek kişilerin hepsi gelir zaten. amaç ne burda. varmı bir mantıgı? varsa söyle bizde bilelim...

arkadaslar kusura bakmayın ama forum içinde bölücülük yapmaya ne luzum var. neden sadece corsa neden sadece c ve d kasalar. soruyorum kimsin sen arkadasım? bu forumun yönetimi var organizasyon sorumlusu var. isteğini ilet onlara onlar gerekli şeyleri ayarlasınlar. daha forum kurallarına uymuyorsunuz üzerine birde ayrımcılık yapıyorsunuz. ne bu böyle şimdi. varsa bir buluşma. izmirde gelebilecek kişilerin hepsi gelir zaten. amaç ne burda. varmı bir mantıgı? varsa söyle bizde bilelim...

ben ayrımcılık yapmak ıcın solemedım bunu farklı anlasılmasın..tabıkı herkes gelırse cok daha eglencelı , neşelı , renkli olr...sadece gecen arkadsımla gıttıgım 106 toplantısından esınlenmek ıstedım kotü bı amacım yoktu yanlıs anlasıldıysa kusura bakmayın....bu arada 9kasımda baslıo dorudur

sorun yok ozmn bacadir senınlede=))

Zaten bu tarz bir organizasyon düzenlemeyi düşünüyorum...
En kısa sürede haberdar edicem başlık ile birlikte...

cumartesi büyük ihtimal çünkü bazılarımız haftaiçi mesaide :J

Geri