1 Kas 2008 #11 Batucan T. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Eki 2008 Mesajlar 569 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 www.megachips.org umutkaragun' Alıntı: cumartesi büyük ihtimal çünkü bazılarımız haftaiçi mesaide :J Genişletmek için tıkla ... zaten çağrıyla benimde haftaiçi çok zor
umutkaragun' Alıntı: cumartesi büyük ihtimal çünkü bazılarımız haftaiçi mesaide :J Genişletmek için tıkla ... zaten çağrıyla benimde haftaiçi çok zor
1 Kas 2008 #12 35KES52 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Ocak 2008 Mesajlar 2,538 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 Siteyi ziyaret et 8 inde yapalım bence Cumartesı günü. Akşamustu fuara gıderız ordan Floryalıya cızbız mangal et koku duman is allahım
8 inde yapalım bence Cumartesı günü. Akşamustu fuara gıderız ordan Floryalıya cızbız mangal et koku duman is allahım
2 Kas 2008 #13 Batucan T. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Eki 2008 Mesajlar 569 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 www.megachips.org 35KES52' Alıntı: 8 inde yapalım bence Cumartesı günü. Akşamustu fuara gıderız ordan Floryalıya cızbız mangal et koku duman is allahım Genişletmek için tıkla ... cumartesi günü arkadaşın doğum günü var ondan katılamayabilirim
35KES52' Alıntı: 8 inde yapalım bence Cumartesı günü. Akşamustu fuara gıderız ordan Floryalıya cızbız mangal et koku duman is allahım Genişletmek için tıkla ... cumartesi günü arkadaşın doğum günü var ondan katılamayabilirim
7 Kas 2008 Konuyu Başlatan #14 ugur35 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Mar 2008 Mesajlar 718 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et bende yrn istanbula gıdecegımden katılamıyorum toplantı yapalım ortak bısı yapalım dıyen bendım haklısınız ama anı gelışen bı durum yuzunden yrn aksam gıdıyorum 3 gun kalıcam(
bende yrn istanbula gıdecegımden katılamıyorum toplantı yapalım ortak bısı yapalım dıyen bendım haklısınız ama anı gelışen bı durum yuzunden yrn aksam gıdıyorum 3 gun kalıcam(
7 Kas 2008 #15 Batucan T. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Eki 2008 Mesajlar 569 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 www.megachips.org ugur35' Alıntı: bende yrn istanbula gıdecegımden katılamıyorum toplantı yapalım ortak bısı yapalım dıyen bendım haklısınız ama anı gelışen bı durum yuzunden yrn aksam gıdıyorum 3 gun kalıcam( Genişletmek için tıkla ... hayırlısı diyelim o zaman
ugur35' Alıntı: bende yrn istanbula gıdecegımden katılamıyorum toplantı yapalım ortak bısı yapalım dıyen bendım haklısınız ama anı gelışen bı durum yuzunden yrn aksam gıdıyorum 3 gun kalıcam( Genişletmek için tıkla ... hayırlısı diyelim o zaman