Corsa c de tekleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gungoro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gungoro

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
:sorry: :confused: :mad: Merhaba arkadaşlar.Uzun zamandan beri motorda tekleme var.Ayrıca yokuşlarda tork kaybı oluyor.Gaza ani basmalarda motor devri pırıltı(tekleme) yaparak yükseliyor.Araçta lpg var aynı sorunlar lpg de de yapıyor.Silindir kapağı sökülmesine kadar herşey yapıldı.Lütfen yardım...

Yenisi ile denedik değişiklik yok.Bugün benzin filitresini değiştirdim.Çok tıkalı idi.hatta bir taraftan üfleyince hava bile zor geçiyordu.Tıkalı olan filtre ile programlama ve diğer tüm işlemler yapılmıştı.Acaba yeni filtre ile tekrar programlama yapılmalı mı?Çünkü şuan yakıt basıncı normale döndü.Tıkalı filtre ile beyin değişimi bile yapılmıştı.Teşekkürler setapxxx.

yok program yapmak gerekmez.peki sorun çözüldümüü.yani gelişme varmı.hava alıyoda olabiler dicem ama genel olarak bi kontrol edilmesi gerek,aslında aracı kendi gözümüzle görsek daha kolay olur herşey..bide carbon cleen yapın enjektörler tıkalı olabilir..lpg de başka sorun olabilir belki.görsek daha iyi

Filtre değişince motorda hissedilir tork artışı oldu.Ama bugün hava filtresinin yanındaki evaparatör valfinin kapalı olduğunu farkettim.Valfi direkt yapınca motor daha iyi çalışmaya başladı.Bu valfin motor çalışırken açık olması gerekmez mi?Ayrıca kablolarını takip ettim,ecu ya gidiyor.Artı akım var ama şase yok.

Geri