Corsa C debriyaj seti volan hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan senturk35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sizin aracınızın volantını sabit yapıp tekrar kullanacaklarsa fiyat çok yüksek ama yeni volant ve yeni debriyaj seti takacaklarsa çok iyi kaçırmayın derimm, bence önce sorun tekrar

hayır yeni sabit volant ile fiyat bu.

Ben 600 tl ye orjinal volan 260 ada debriyaj seti orjinal buldum. Bu hafta işlerim çok yoğun bir türlü araca tam anlamıyla baktıramadım. Belkide volantın değişmesine gerek yoktur. Çünkü parçaları istanbuldan getirteceğim. O yüzden tam anlamıyla bir ustanın kontrol etmesi gerekli.

Toplam 860 tl volan baskı balata yapıyor 150 de işçilik tutsa 1000 tl ye çıkarki sabit volan işine hiç girmeye gerek kalmaz.

fiyat bize uygun geldi..bende bi araştırayım burdaki piyasa nasıl benim tahminim 1500 civarı bi önce yetkili servise soracagım orda %25 indirim var ..her zman yetkili servisde yaptırmak cunku kafalarına vurmak kolay olur bi sorun olursa..bizim ww caravellede öle bi sorun cıktı 3700tl masraf cıktı yetkili servisde bu masraf 2000 ytl ye kadar düştü..onun için yetkili servis bence..
senden de haber bekliyoruz neler yapıldı ne kadar tuttu diye biz aydınlatırsan sevinriz..

fiyat bize uygun geldi..bende bi araştırayım burdaki piyasa nasıl benim tahminim 1500 civarı bi önce yetkili servise soracagım orda %25 indirim var ..her zman yetkili servisde yaptırmak cunku kafalarına vurmak kolay olur bi sorun olursa..bizim ww caravellede öle bi sorun cıktı 3700tl masraf cıktı yetkili servisde bu masraf 2000 ytl ye kadar düştü..onun için yetkili servis bence..
senden de haber bekliyoruz neler yapıldı ne kadar tuttu diye biz aydınlatırsan sevinriz..

yetkili servisle şimdi görüştüm 1450 tl baskı balata seti 1200 de volan diyorlar. Toplam 2650 tl herşey dahil.%25 indirimle 2000 tl ye geliyor :mad:

ehh mahşallah allah kolaylık versin bize bune yaa yeni araba alsaydık daha iyidi :)

hayır yeni sabit volant ile fiyat bu.

Ben 600 tl ye orjinal volan 260 ada debriyaj seti orjinal buldum. Bu hafta işlerim çok yoğun bir türlü araca tam anlamıyla baktıramadım. Belkide volantın değişmesine gerek yoktur. Çünkü parçaları istanbuldan getirteceğim. O yüzden tam anlamıyla bir ustanın kontrol etmesi gerekli.

Toplam 860 tl volan baskı balata yapıyor 150 de işçilik tutsa 1000 tl ye çıkarki sabit volan işine hiç girmeye gerek kalmaz.

Hocam volant ve debriyaj setini İstanbul'da nereden aldın?Fiyatlar çok iyi. Bu arada bence volantı sıfır alsanda sabit yaptır.Sonra yine volant sorunu olabiliyormuş.Sabit olursa tekrar değiştirmeye gerek kalmaz.

Hocam volant ve debriyaj setini İstanbul'da nereden aldın?Fiyatlar çok iyi. Bu arada bence volantı sıfır alsanda sabit yaptır.Sonra yine volant sorunu olabiliyormuş.Sabit olursa tekrar değiştirmeye gerek kalmaz.

ben henüz almadım. Opelgm.com un sahibi ile görüştüm onlar temin edeceklerdi.

Zaten almaktanda vazgeçtim özel opel servisleri beş para etmez adama diyorum baskı balata değiştiricem gelip arabaya bakmaya bile vakit ayırmıyor ses geliyormu diye soruyor var bi ses ama kesin diyorum volan volan diyorlar Adam akıllı başka bir yere götürdüm sese baktılar sesin normal olduğu söylendi tüm dizellerde var olan bir ses olduğu söylendi volandan gelen ses daha farklı oluyormuş.

İçim baya bi rahatladı debriyaj içinde daha kullanıma bağlı 15 bin kullanırsın dediler seneye bıraktım bu işide.

volan sesi debriyaj a hafif bas titreme farkedeceksin motor sesi gelecek daha cok tam bastıgında ses kesilecek volan öle bi ses cıkarıyor..daha ilerlese sizlere ileceğim arkadaşlar şu anda böle bi ses var bende ..

volan sesi debriyaj a hafif bas titreme farkedeceksin motor sesi gelecek daha cok tam bastıgında ses kesilecek volan öle bi ses cıkarıyor..daha ilerlese sizlere ileceğim arkadaşlar şu anda böle bi ses var bende ..

bende hafif basınca titreme yapmıyor. tam basınca dizel sesine benzer az bi ses var oda gidiyor.

sadece başlangıc seninki km kaç bilmiyorum ama benimki 94000 benimkinde 10000 km önce başlamıstı.. dahada gider tahmini ama kısa sürede yaptırmak gerekli..

Geri