arkadaşlar herkeze selam,
uzun bir süredir başımın belası olan bi dertten kurtuldum hemen paylaşayım dedim
bildiğiniz üzere bizim corsa c lerin direksiyonu kronik bir sorun , iki senedir arabam bende gitmediğim usta kalmadı en son bizim sitenin meşhuur filozofu
mustafa kardeşimizin tavsiyesi üzerine zincirlikuyu mezarlığı arkasındaki özel istanbul opel servisine gittim, direksiyon kutusu söküldü , tornacıya gönderildi hemde defalarca, hatta arabam bir hafta serviste yattı sırf bu direksiyon kutusu problemi yüzünden, sonuç? diyeceksiniz usta içinden çıkamadı, yapamıyorum demeyide yediremedi sanırım kendine, bu modeller böyle, boşuna uğraşma diyerek bir hafta sonra dahada kötü bir durumda verdi arabamı bana geri, ben adam gibi bir usta araştırırken opelMAR yetkili servise gittim bigün, rica ettim usta bi baktı, inceledi, kusura bakma kardeş ama dedi senin direksiyon kutusunun anasını bellemişler dedi, bende zaten az çok anlamıştım bunu ama tastiklendi tabiki böylece, napcaz peki usta dedim, oda bu sorunun kronik olduğunu kendilerinin ve birçok servisin topkapı sanayide bulunan meşhur bir tornacıya gönderdiklerini, sorunun güzel bişekilde hallolduğunu ve tekrar bi şikayetin dönmediğini söyledi, bende aldım bu ustanın adresini gittim bu sabah , zaten adamın yüzüne bakınca az çok olumlu veya olumsuz bir intiba bırakır bilirsiniz, ustayı gördüğümde gözüm tuttu, arabaya baktı falan, ben hikayemi anlattım böle böle diye, beni fazla konuşturmadı bile zaten, tamam yorma kendini dedi, akşama gel al dedi, neyse akşam iş çıkışı gittim araba söz verdiği gibi hazır, direksiyonu inceledim, bozuk yolda deneme sürüşü falan yaptım şaşırdım kaldım, iyi bir ohhhhh bee çektim ilk olarak, iki senedir başımın belası olan direksiyon takırtısı,bozuk yolda titreme, sert sağ sol hareketi yapınca hissedilen boşluk, ne bilim kısaca direksiyon ile ilgili hiç bi sorun kalmamış aracın diresksiyonu sıfır arıcınkinden farksız şu an, istediği parada öyle diğer servis veya ustayım diye geçinenlerin istediği kadar değil ve parasını verirken gerçekten kuruşuna kadar helal ederek veriyorsunuz çünkü yapılan iş ortada ve içinize sinmiş, verilen söz tutulmuş e daha ne olmasını beklerki insan...
yani diyeceğim şuki arkadaşlar şu koca istanbulda kendini etrafa usta diye tanıtan ama ustalıkla alakası olmayan okadar çok insan varki, sizde bilirsiniz az çok..ama içlerindeki gerçek ustaları ayıklayıp bulmak gerçekten zor, ben bunlardan bitanesini bulduğuma eminim ve aynı sorunu yaşıyan arkadaşlarımada gözüm kapalı tavsiye ederim..

:good::good::good::good::good::good:
uzun bir süredir başımın belası olan bi dertten kurtuldum hemen paylaşayım dedim

bildiğiniz üzere bizim corsa c lerin direksiyonu kronik bir sorun , iki senedir arabam bende gitmediğim usta kalmadı en son bizim sitenin meşhuur filozofu

yani diyeceğim şuki arkadaşlar şu koca istanbulda kendini etrafa usta diye tanıtan ama ustalıkla alakası olmayan okadar çok insan varki, sizde bilirsiniz az çok..ama içlerindeki gerçek ustaları ayıklayıp bulmak gerçekten zor, ben bunlardan bitanesini bulduğuma eminim ve aynı sorunu yaşıyan arkadaşlarımada gözüm kapalı tavsiye ederim..