- Konuyu Başlatan
Tek kapı Corsa C leri her zaman çok beğenmişimdir. Sizin araçta gayet güzel.
teşekkürlerr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek kapı Corsa C leri her zaman çok beğenmişimdir. Sizin araçta gayet güzel.
timing i makina ile konuşan biri yaparsa zaten noktayı koyar...bilmem başka opellerin ayna mahrutileti uyuyormu birbirine...uyuyorsa tamam
sen bayağı taktın kafaya moruk yürütecen bunu...gerçek niyetli olduğun yeni belli oluyor...gazı tele çevireceksen yapabiliyorsan boğazı büyüt(uyarsa) muadil enjektörleri araştır...tabi yazılımsız çok bir fark olcağını sanmam...pompa yla oyna yüksek basınç hesabı...hani derler ya hırsız kafaya soymayo birkere koyduysa...sen yürütmeyi koydun heralde
timing i makina ile konuşan biri yaparsa zaten noktayı koyar...bilmem başka opellerin ayna mahrutileti uyuyormu birbirine...uyuyorsa tamam
sen bayağı taktın kafaya moruk yürütecen bunu...gerçek niyetli olduğun yeni belli oluyor...gazı tele çevireceksen yapabiliyorsan boğazı büyüt(uyarsa) muadil enjektörleri araştır...tabi yazılımsız çok bir fark olcağını sanmam...pompa yla oyna yüksek basınç hesabı...hani derler ya hırsız kafaya soymayo birkere koyduysa...sen yürütmeyi koydun heralde
Merakla bekliyorum bende videoları ve diğer işlemlerden sonraki sonuçları 106 gti ile yürümek gerçekten çok keyifli olur yaza kadar biraz birikim yapıp bende motor olayına girmeyi düşünüyorum ama olmuyor elime biraz para geçse setti janttı fln onlara döküyorum ama gti ile yürüme fikri gerçekten iştahımı kabarttı