corsa c eps kuvvetlendirme olurmu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mygold
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
direksiyon kutusu sorunu ile EPS nin uzaktan yakından alakası yoktur. :D
corsa C de EPS bir çok modele göre daha iyi çalışmaktadır.

Son düzenleme:
direksiyon kutusu sorunu ile ESP nin uzaktan yakından alakası yoktur. karıştırmayalım :D
corsa C de esp bir çok modele göre daha iyi çalışmaktadır.

konumuz zaten esp değil eps lütfen dikkatli okuyalım :D ayrıca corsa c de benim bildiğim esp yok

EPS : Elektrik motorlu hidrolik direksiyon sistemidir.

Son düzenleme:
konumuz zaten esp değil eps lütfen dikkatli okuyalım :D ayrıca corsa c de benim bildiğim esp yok

:D dikkatli okudum da dikkatsiz yazmışım .. EPS olarak düzelttim :D

dediğim gibi corsa direksiyon kutusu problemi EPS den kaynaklanmamaktadır.

electronic power sterring i b segmentine ilk uygulayan opeldir ve çokda başarılı bir sistemdir yakıt tüketiminde düşüş sağlaması ve her yol koşuluna anlık uyum sağlaması en beyenilen özellikler arasındadır. Eps sistemi sorunsuz bir sistemdir tekrar söylüyorum sorun direksiyon milinin bağlandığı noktada 2 adet halkanın plastikten yapılıp zamanla yer yapıp ses yapmasından kaynaklanıyor servislerde 50 ytllik tamir paketi sunuyor isteyen gidip yaptırır ayrıca her corsada bu ses mevcut değil

electronic power sterring i b segmentine ilk uygulayan opeldir ve çokda başarılı bir sistemdir yakıt tüketiminde düşüş sağlaması ve her yol koşuluna anlık uyum sağlaması en beyenilen özellikler arasındadır. Eps sistemi sorunsuz bir sistemdir tekrar söylüyorum sorun direksiyon milinin bağlandığı noktada 2 adet halkanın plastikten yapılıp zamanla yer yapıp ses yapmasından kaynaklanıyor servislerde 50 ytllik tamir paketi sunuyor isteyen gidip yaptırır ayrıca her corsada bu ses mevcut değil

hangi serviste var 50ytl'lik tamir paketi??

Geri