Corsa c far yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sermetin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sermetin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar.Opel Corsa c aracımın farlarını değiştirmek zorundayım.
Sonar marka Angel Eyes far alıcam ama nasıl farlardır aydınlatma performansı nasıldır buhar yapabileceğini söylediler doğrumudur.Bu konuda bir bilgim yok bana yardımcı olabilirmisiniz
moz-screenshot.jpg
alacağım farların linki aşağıdadır resim de koymak istedim ama beceremedim

http://urun.gittigidiyor.com/Opel-Corsa-C-Combo-Siyah-Angel-Eyes-On-Far_W0QQidZZ33374443

yardımcı olan olmayan herkese şimdiden teşekkürler.buna benzer bi konuda daha önceden açıldıysa da bulamadım acemiliğime verin

Bende junyan var takmadan önce kenarlarına biraz şeffaf silikon çektim...Şimdilik bi sorunu yok...Normal sarı ampullerle aydınlatmasından pek memnun değildim ama 6000k xenon takınca gayet iyi oldu...

Sonar markası içinde muebbet nickli arkadaşımızla irtibata gecebilirsiniz...

Bu bendeki junyanın aydınlatması 6000k monza xenon ile birlikte(Ayarsız hali...Far ayarı yapılmadı)...

picture.php

Bende şu an junyan kullanıyorum buhar yapma gibi bir durumla daha karşılaşmadım.

arkadasım bende kısa bir sure önce farlarımı sonar marka farla değiştirdim ve cok memnunum buhar vs. hiç bir sorun yasamadım sımdıye kadar .ama farlarınla birlikte zenon kitinide taktır derim ben sana iki defa işçilik vermemek acısından..

banada lazım bu fardan bunun montajı yapılırken sogutucu gibi veya başka bişe takıyozmu araya yoksa normal düz far takar gibi direk bağlıyormuyuz..

kendı farları ıcınde cıkıyor

peki bu sonar farları aracımıza montajlandıktan sonra, iç konsoldaki (kokpitteki)far yükseklik ayarında bi problem yaşarmıyız?tüv muaynede sorun yaşatırmı?:confused:

benim aldığımda far motoru vardı hepsınde varmı bılmıyorum ama ben alırken özellıkle sormustum suan far yükseklık ayarı yapabılıyorum.

Alırken yanında far motoru yoktur sanmıyorum...Ama bendekiler far motoru uyumluydu orjinal farlardakini söküp ona takmıştık...Hepsinde far motoru uyumu olmayabilir...

Muayene işini bende merak ediyorum aslında...Xenonda var sıkıntı yaşatır mı bilmem..

Geri