Corsa c far yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sermetin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Alırken yanında far motoru yoktur sanmıyorum...Ama bendekiler far motoru uyumluydu orjinal farlardakini söküp ona takmıştık...Hepsinde far motoru uyumu olmayabilir...

Muayene işini bende merak ediyorum aslında...Xenonda var sıkıntı yaşatır mı bilmem..

ben yanlıs yazdım galıba far motoru yoktu dediğin gibi uyumluydu aractakı far motorlarını yenı farlara takmıslardı.
muayene işini bende bılmıyorum ama arkadasımın aracını lpg için muayeneye goturdum aracta orjınal xenon fardı bır problem yaratmadı muayenede.

bence corsa c için en güzel far cosmo mercekli far

bu sonar farlar diger modele göre daha hoş duruyo gibime geldi. tahmini olarak nekadara bulabiliriz??? fiyatları nedir?yada başka modellerde varmı???
montajını kendimiz yapabilirmiyiz çok karmaşık bişeymi yoksa?

bu sonar farlar diger modele göre daha hoş duruyo gibime geldi. tahmini olarak nekadara bulabiliriz??? fiyatları nedir?yada başka modellerde varmı???
montajını kendimiz yapabilirmiyiz çok karmaşık bişeymi yoksa?

junyanda led kaş var yanılmıyorsam sonarda yok ama. fiyatları 280-350 lıra arasında pıyasada dolasıyor. ben bu ıkı modelden baska görmedım pıyasada. montaj işi bıraz zor yanı tamponu kendın ındırmen lazım bırazda elektrık işi cıkar basına bıraz zor ıs bence hıc ugrasma..

junyanda led kaş var yanılmıyorsam sonarda yok ama. fiyatları 280-350 lıra arasında pıyasada dolasıyor. ben bu ıkı modelden baska görmedım pıyasada. montaj işi bıraz zor yanı tamponu kendın ındırmen lazım bırazda elektrık işi cıkar basına bıraz zor ıs bence hıc ugrasma..
sonar farın sade görünümlü olması daha hoş duruyo bence.bu led kaşlar biraz demode oldu gibi.klasik modeller demode olmaz.benim aradıgım bmw lerdeki gibi angel tarzı büyük, farın üst kısmında son bulan yarım halkalı şeklinde olanlar.sanırım corsada seçenek kısıtlı.

Buyrun farklı resimler buldum fikir olabilir size...Bi Junyan kullanıcısı olarak üstteki çizgi led değil ampul :) Bende bunları junyandan çok seviyorum nedense bana daha hoş geliyor...Sizin istediğiniz gibi yarım halka gözükenlerin resimleri var aşağıda...Türkiyede pek rastlanır mı sanmıyorum ama markası da FK...Ayrıca onlar normal far mercekli değil aklınızda bulunsun...

Corsa-C-chromen-angel-eyes.jpg

200610151252160.angel%20corsa%20c.jpg

opel_corsac00-04_reflchrome9.jpg

Opel-Corsa-C-Combo-Krom-Angel-Eyes-Far-SONAR__16009095_0.jpg

FK%20Angel%20Eyes%20Opel%20Corsa%20C%20Siyah.jpg

FK%20Angel%20Eyes%20Opel%20Corsa%20C%20Krom.jpg

54554021849df54846be46.jpg

Corsa-C-chromen-angel-eyes.jpg
images

Faruri-Angel-Eyes-Opel-Corsa-C-00-02.jpg

swo07gxb.jpg

FK%20Angel%20Eyes%20Opel%20Corsa%20C%20Siyah.jpg

54554021849df54846be46.jpg

714.jpg

ae-sw-corsa-c-chr-3.jpg

1275547282_73929285_3-farois-opel-corsa-c-angel-eyes-tuning-Pecas-e-acessorios-carros-1275547282.jpg

corsa+c+angel+eys.jpg

Faruri-Angel-Eyes-Opel-Corsa-C-00-02.jpg

</b>

Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün kararımı verdim ve Sonar marka Angel Far siparişini verdim ilaveten bide oceanfoam arkadşın tavsiyesine uyup xenon kitin de siparişini verdim ( ModaCar ProVision Su Geçirmez-Dijital H1 4300K Xenon Seti) İnşallah bi sıkıntı yaşamam.ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim

Arkadaşlar bugün kararımı verdim ve Sonar marka Angel Far siparişini verdim ilaveten bide oceanfoam arkadşın tavsiyesine uyup xenon kitin de siparişini verdim ( ModaCar ProVision Su Geçirmez-Dijital H1 4300K Xenon Seti) İnşallah bi sıkıntı yaşamam.ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim

Toplamda size ne kadara mal oldu ?

Geri