corsa c far

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aga78

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar corsa c 2004 farların yerine 2005 sonrası yada 2006 farlardan
takıla biliyomu bilen varmı ve kaç liradır
bence engel den daha güzel gösteriyo arabayı
far görüntüsünden memnun degilim ya boyamak gibi bir işe kalkışıcam yada degiştiricem valla :mad:

ben kendim boyadım bende korsa b var ii oldu ama saydam cam diildi ondan cok ii sayılmaz eskisinden ii ama bence dene kendin boyayabilirsin..

bazı araçlarda görüyorum camı boyamışlar ışık hehangi bir etkiye ugrarmı aydınlatma sorunu felan olmaz dimi ?

ya boyıcagın yeri bilceksin farın icini acınca bi parca ayrılıo zaten parlak farın yansıtıcı kısmından farklı orayaı boyıcaksın okadr.. kolay gelsin.. farı acarken ısıta ısıta ac camı kırmamaya dikkat et..

Eğer imzandaki farları boyayacaksan sadece önünde bi şerit var orayı boya.İçini sakın boyama sonra önünü göremezsin.Ya da cosmo farı bulup boyarım diyosan o ayrı tabi :)

bi yanlış anlaşma söz konusu sanırım ben farı açmadan dıştan camı boyamaktan bahsediyorum özel boyası var sanırım

invisibleagle' Alıntı:
Eğer imzandaki farları boyayacaksan sadece önünde bi şerit var orayı boya.İçini sakın boyama sonra önünü göremezsin.Ya da cosmo farı bulup boyarım diyosan o ayrı tabi :)

pardon bu cosmo far dedigin yeni modeldekilerdenmi

dıstanmı??? yok ben icten diorm kendiminkini boyadım dıstan boyamam ya pek mantıklı diil arkadsımın araca yaptık film cektik farın dısına sonra sıkıldı attı ama boya eger görüşü kısıtlarsa napcaksın ki bence kısıtlar..

transparan olacak biraz ben bazı araçlarda gördüm iyi duruyodu ama gecede görmek lazım mesela uzaktan tek kat atılabilir

Geri