11 Kas 2016 Konuyu Başlatan #11 E eNiGMaCc Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Nis 2011 Mesajlar 41 Tepkime puanı 0 Puanları 6 Siteyi ziyaret et ziza' Alıntı: Tech 2 ile yeni göstergeyi araçına programlaman gerekiyor SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Göstergeyi programlamak için tech 2 mi gerekiyor sadece. opcom ile olmaz mı?
ziza' Alıntı: Tech 2 ile yeni göstergeyi araçına programlaman gerekiyor SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Göstergeyi programlamak için tech 2 mi gerekiyor sadece. opcom ile olmaz mı?
11 Kas 2016 #12 ziza Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Nis 2015 Mesajlar 180 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Ben tech 2 ile yapmıştım opcomla gövde sekmesinden yapılıyordu galiba oraya bak SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben tech 2 ile yapmıştım opcomla gövde sekmesinden yapılıyordu galiba oraya bak SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
11 Kas 2016 Konuyu Başlatan #13 E eNiGMaCc Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Nis 2011 Mesajlar 41 Tepkime puanı 0 Puanları 6 Siteyi ziyaret et ziza' Alıntı: Ben tech 2 ile yapmıştım opcomla gövde sekmesinden yapılıyordu galiba oraya bak SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Tamam deneyeceğim. Teşekkürler.
ziza' Alıntı: Ben tech 2 ile yapmıştım opcomla gövde sekmesinden yapılıyordu galiba oraya bak SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Tamam deneyeceğim. Teşekkürler.
15 Kas 2016 Konuyu Başlatan #14 E eNiGMaCc Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Nis 2011 Mesajlar 41 Tepkime puanı 0 Puanları 6 Siteyi ziyaret et ziza' Alıntı: Ben tech 2 ile yapmıştım opcomla gövde sekmesinden yapılıyordu galiba oraya bak SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Hocam opcom ile yeni göstergeyi tanıtamadım. Tam olarak opcom hangi menüden nasıl yapabiliri
ziza' Alıntı: Ben tech 2 ile yapmıştım opcomla gövde sekmesinden yapılıyordu galiba oraya bak SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Hocam opcom ile yeni göstergeyi tanıtamadım. Tam olarak opcom hangi menüden nasıl yapabiliri
18 Kas 2016 #15 ziza Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Nis 2015 Mesajlar 180 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Servisten destek al bence yanlış bişey yapma ben tech 2 ile yapmıştım SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Servisten destek al bence yanlış bişey yapma ben tech 2 ile yapmıştım SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
6 Eyl 2022 #16 M mollaosman1 Kayıtlı Kullanıcı 32-Isparta Katılım 24 Eyl 2020 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Siteyi ziyaret et eNiGMaCc' Alıntı: Hocam opcom ile yeni göstergeyi tanıtamadım. Tam olarak opcom hangi menüden nasıl yapabiliri Genişletmek için tıkla ... Bula bildinizmi tanıtmayı km degiştirme yerini buldum fakat km kodlama tanıtmayı bulamadım
eNiGMaCc' Alıntı: Hocam opcom ile yeni göstergeyi tanıtamadım. Tam olarak opcom hangi menüden nasıl yapabiliri Genişletmek için tıkla ... Bula bildinizmi tanıtmayı km degiştirme yerini buldum fakat km kodlama tanıtmayı bulamadım