corsa/c hava filtresi yardım..?

arkadaşım ben açık hava filtresi taktırdım sanayide, çok tatlı bir sesi var cidden yakıt konusuna gelince benm araba abartı yakıyor zaten 320 civarlarında hava filtresi artırmış bile olailir yakıtı =) bu arada aracım 1.2....verdiği ses o kadar iyi ki takan adam 1.6 vectra larda bu sesi alamıyoduk dedi, beni yemiş de olabilir orası ayrı tabi :P ama sesi konusunda güvence verebilirim sesten dolayı şikayet edildiğimi biliyorum kampüste :)

pipercross gercekten kaliteli bi marka benim bi arkadasda war inanilmaz gusel bi sesi sivas'ta tunel yoq ama kayseri'ye gittigimizde ikide bir tunele giriyoruz :P

bende düşünüyorum filtre takmayı.acaba açık hava filtresi ile kapalı hava filtresi arasındaki fark ne?

bugun sanayıye gıttım sordum arkadaslar fıltreyı 60mm lık taktırıyordum fakat boru agzı genıs geldı ve pımas boruyla sıkıstırcaz dedı cekındım vazgectım sorun olurmu acaba arac buarada eco?

bugun sanayıye gıttım sordum arkadaslar fıltreyı 60mm lık taktırıyordum fakat boru agzı genıs geldı ve pımas boruyla sıkıstırcaz dedı cekındım vazgectım sorun olurmu acaba arac buarada eco?

sanırım açık taktırmayı düşünüyorsunuz, değil mi? bence açık yerine kutu içi tercih edin..

sanırım açık taktırmayı düşünüyorsunuz, değil mi? bence açık yerine kutu içi tercih edin..
evet kardesım acık taktırmayı dusunuyordum ama sıkıstırmak ıcın pımas ıle agızlık yapıcaz fln deyınce vazgectım amacım ole asırı ses cıkması degıl zaten tok guzel bı ses cıksın yeter ve bazı arkadaslara sordum dedım hanı marka bısımı alıyım normal bısımı alıyım 30-40ytl lıklerden cocuklarda normal al dedıler yanı pahılı alıcagın urunlerde hemen hemen aynı dedıler hava fıltresı sonucta bu fln dedıler ayrıca arac eco cok fazla farketmez dedıler bende oyuzden nıyetlendım bugun sanayıde taktırmaya da bole olunca vazgectım belkı pzt gıderım yıne kararsızım.

pimaş ağızlığa gerek yok 60 mm 70 mm e çeviren aparatlar satılıyo 5 -6 lira bişe tuning shoplarda filan var

valla ben demedim :)

ancak açık yerine kutu içi tercih etse, hem ekonomik yönden, hemde bir ihtimal performans yönünden olumlu olabilir..

bende k&n taktıktan sonra sanki rahatladı gibi ama psikolojikte olabilir. :)

Bu arada filtreyi taktıktan sonra rolantide çalışırken gaza basıp çektiğimde hava girişinin sesini çok az artık duyabiliyorum eski kağıt filtrelerde böyle bir ses yoktu.

Geri