aga78' Alıntı:erman mert tunig e baktım orda var sordugum yer orası ama sinyal lambası sarı bişiy çok çirkin ve aşagı dogru merkezinden kaçık duruyodu ben düşüneyim dedim almadım auto shop ta corsa için yoktu en son 5 6 gün önce sordum gelecek dedi ama ne zaman bilmiyorum
içini boyatırdım demişsin çok sırıtmazmı ozaman yaw
bu arada tamponlar içinde eylem hazırlıgındayım bu gün ömerida için bi sporler sipariş ettim gürsete sen bişiy tasarla yaparız diyolar bakalım bu sitede güzel tamponlar var bunların türk işini yaparız sanıyorum ne dersin panjur içinde
bu combodaki nasıl sence gürset yaptı bu aracıda http://corsa-c.co.uk/index.php?page=featurecars
Abi bu combo sanırım 2003'ten eski model, yani makyajsız.Onların ızgara olayı daha kolay ama ne yalan söyliim, ben bu kadar abartılısını sevmiyorum.gürset'ten Mazlum Abi'yi de tanırım, benim spoiler ile eski maşbiyelleri oradan almıştım, o zaman kalıbı yoktu Corsa C'nin, B'den uydurmuştuk...İşin biraz zor bence.Ne yaparsan yap, ızgaraları gri yapma, arabanda siyah çok daha iyi durur.Morette fara gelince, onun içi boyanmıyor.Far kısımları zaten gömme, kalan kısımlar boyanıyor resimdeki gibi...