Bronz renk o jantın rengi değil, istersen photoshopdan anlayan birine felan denet bi önce. Ya gri yada füme diyorum ben.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasılsa aldın F leri, açık konuşabiliriz. Ben üzerindeki jantları hiç beğenmiyorum yada Corsa C'ye yakışmıyor.peki sence üstündekilermi yoksa yeni aldığım astra f lermi daha güzel?
Devir değişti, oem jantlar kıymetlendi artık, özellikle basık araçlara markanın oem jantları çok yakışıyor, 4 bijonlu Vectra B lerin 5 kol çok sade bi jantı var mesela, sıradan bir jant. Ama basık bir Corsanın üzerinde bu jant çok farklı duruyor, ben spoonları almadan önce 16" GSI jantı bu jant yeni kasa Tıgralarda da oluyor, çok aramıştım ama bulamadım çıkma olarak. Geçenlerdede şans işte satıldı sahibinden.comda.ben mecburen almıştım bu jantları ama aklımda hep orjinal almak vardı. sonunda oldu
Sahibindende yine var o fiyata bir takım, güzel rakam aslında.güzel jantlar ama baya tuzlu. ben f jantlarını 400tl ye aldım.